Policininkų išgelbėti šuniukai surado naujus šeimininkus

Neeilinė pareigūnų misija apvainikuota sėkme. Prie šiukšlių konteinerio rasti šuniukai – gerose rankose.

Praėjusį ketvirtadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė V. Krėvės prospekto gyventojos skambučio, kuri skundėsi, kad visą naktį kieme lojo prie šiukšlių konteinerio pririštas šuo.

Į nurodytą vietą atvykę pareigūnai pamatė prie šiukšlių konteinerio pririštą kalę, o netoliese buvusioje dėžėje – ir keturis jauniklius. Tą kartą policijos pareigūnai jauniklius bei jų mamą atsivežė į policijos komisariatą bei iš karto kreipėsi į gyvūnų globos organizaciją „Penkta koja“.

Ši istorija buvo plačiai paviešinta spaudoje ir gyvūnų globos organizacijos „Penkta koja“ darbuotojai kartu su policijos pareigūnais prašė gyventojų nelikti abejingiems ir suteikti beglobiams šuniukams jaukius ir saugius namus.

Nuo įvykio praėjus tik savaitei laiko visi šuniukai jau turi naujus namus, ir svarbiausia – mylinčius šeimininkus. Visi šuneliai augs Kaune. Deja, vienas iš mažylių neišgyveno.

Kauno policijos pareigūnai dėkoja neabejingiems gyventojams, priglaudusiems šunelius ir prašo atsiliepti asmenis, galinčius suteikti informacijos apie šunis nuskriaudusį asmenį (-is) bei paskambinti telefonu (8 37) 30 38 50.


Šiame straipsnyje: šuniukaišunys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagarba

Pagarba portretas
Didziausia pagarba policininkam,o tam kas paliko suniukus dievulis atseikes.

labai grazu

labai grazu portretas
ir didelis susnis aciu policijos darbuotojams uz isgelbetus suniukus,bet gelbet reikia ne tik gyvunelius,o ir vaikus,pvz.mazaja Kedzio dukrele, ar aiskiai issireiskiau??? Aciu!

Vilkas

Vilkas portretas
Kaip malonu skaityti geras naujienas apie neabejingus žmones.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių