Policijos mokyklą baigė 103 kursantai

  • Teksto dydis:

Lietuvos policijos mokyklos (LPM) bendruomenei šiandien išskirtinė diena – dar viena kursantų laida baigė mokslus.

Į policijos bendruomenę įsilies 103 LPM absolventai, kurie nekantriai laukia, kada prasidės naujas jų gyvenimo etapas – tarnyba policijoje.

Iškilminga LPM absolventų profesinio mokymo diplomų įteikimo šventė antrus metus iš eilės vyko Raudondvario dvare. Sėkmingai baigusių LPM kursantų pasveikinti ir pasidžiaugti jų švente atvyko Lietuvos vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas, Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotojas Rimantas Bobinas, Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas, policijos kapelionas Algirdas Toliatas, kursantų artimieji, LPM bendruomenė.

Šventė prasidėjo iškilminga kursantų rikiuote, giedant Lietuvos himną.

Prieš įteikiant diplomus, sveikinimo žodį tarė vidaus reikalų ministras. „Šiandien ypatinga diena, ypatingai kursantams. Jūs tuoj pat gausite diplomus, kurie įrodo, kad sėkmingai baigėte Lietuvos policijos mokyklą ir esate pasiruošę dirbti sudėtingą policijos darbą. Taip pat ypatinga diena ir visai policijos sistemai, į kurią ateina gausus jaunuolių būrys tarnauti žmonėms. Tikiuosi, kad jūsų pasirinktas kelias yra teisingas“, – kalbėjo E. Misiūnas ir palinkėjo sąžiningai vykdyti savo priesaiką.

Policijos generalinio komisaro pavaduotojas R. Bobinas pasveikino kursantus, įgijusius kompetencijas ir policininko kvalifikaciją, o kitą savaitę jau tapsiančius pareigūnais – angelais sargais, į kuriuos žmonės dės didžiausias viltis, tikėdamiesi pagalbos. Palinkėjo kilniai tarnauti Lietuvai, jos žmonėms, būti padoriais, atsakingais valstybės saugotojais. 

Po sveikinimo žodžių prasidėjo svarbiausia šventės dalis – diplomų įteikimas. LPM profesinio mokymo diplomus, liudijančius įgytą policininko kvalifikaciją, bei LPM baigimo ženklus kursantams įteikė vidaus reikalų ministras E. Misiūnas, policijos generalinio komisaro pavaduotojas R. Bobinas ir LPM viršininkas A. Kaminskas.

LPM viršininkas įteikė padėkas kursantams už gerą mokymąsi, aktyvią visuomeninę veiklą, nepriekaištingą elgesį ir aukštus pasiekimus sportinėse varžybose.

Sveikinimo kalboje Kauno rajono meras V. Makūnas padėkojo už policijos ir Kauno rajono savivaldos bendradarbiavimą, pasidžiaugė, kad absolventų gretose yra ir Kauno rajono gyventojų.

„Kursantai, jūs visus mokslo metus buvote mūsų šeimos nariai. Išleisdami jus jaučiame nerimą, kaip pritapsite, įleisite šaknis. Visus šiuos metus mes siekėme jums suteikti tas kompetencijas, kurios bus reikalingos tarnyboje“, – kalbėjo LPM vadovas A. Kaminskas.

Linkėdamas kursantams toliau tobulėti, mokytis, siekti karjeros, imti geriausius pavyzdžius iš būsimų, labiau patyrusių kolegų, LPM vadovas negailėjo prasmingų žodžių – „sparnai subrandinti, kilkite, tegul jūsų darbus ir gyvenimą laimina Aukščiausiasis“.

Policijos kapelionas A. Toliatas kursantams linkėjo: „Darykite gerus darbus, juos darykite gerai ir darykite juos nuolat, venkite abejingumo“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Turtinga valstybe

Turtinga valstybe portretas
Nutups kabinetuose per dienas prie soc. tinklu.Gaus (neuzsidirbs alga). Ir kokia nauda is ju.Mes , vargo bites, ardami islaikysim tuos darmaniukus.Esu susidurusi su rimta problema, o tie kausai metai laiko mirksi ir durniu volioja.Tai kam dar nauja islaikytiniu laida .Po metu dar ir dar ir dar...

na stai dar viena laida --islaikytiniu-

na  stai  dar  viena  laida  --islaikytiniu- portretas
o naudos is ju kaip is by......o mesos... puse siu darmajiedu ismes per pirmus -antrus ,,,,darbo ,,,metus ir jie jau kaip specai papildys bandiugu gretas...

nieko gero

nieko gero portretas
dar turesim 100 darmaiedu islaikyti...o plesikai kaip plese taip ir plesia vidury baltos dienos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių