Policija prašo pagalbos: ieškomas dingęs kaunietis (foto)

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Asmenų paieškos skyriuje (toliau – Kauno apskr. VPK NTV APS) atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl be žinios dingusio Stasio Sedlecko (gim. 1965 m.).

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad 2012-07-05 apie 8.00 val. S.Sedleckas išėjo iš namų Kaune, Pramonės pr. ir dingo.

S.Sedlecko požymiai: 47 metų amžiaus, 167 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, trikampio veido, rusvų plaukų, mėlynų akių. Buvo apsirengęs pilkais trikotažiniais marškinėliais su raudonos spalvos užrašu MAKENZI priekyje, mėlynais džinsais, avėjo juodais batais.

Asmenis, žinančius S. Sedlecko buvimo vietą, jį mačiusius ar turinčius kitokios vertingos informacijos, prašome pranešti Kauno apskr. VPK NTV APS pareigūnams telefonais: (8 37) 30 30 44, 30 34 12, 22 37 26 arba 112.


Šiame straipsnyje: dingęs žmoguspolicijadingo

NAUJAUSI KOMENTARAI

elektrikams

elektrikams portretas
maciau kaip aliuminius laidus atskiria nuo plieninio ir karpo po metra.... ar tureciau pranesti policijai? zinoma kad ne.... kodel? ogi todel kad kai kreipiausi i policija del vagiamos elektros is mano uosvienes man policija nepadejo... tinklai taip pat.... pasakojo apie varzas ir nutekejimus nors bute net saldytuvo nebuvo.... voge kaimynas... matesi pasijungimo vietose pajuodavimai.... duskit gaidZei

n

n portretas
toks vaizdas kad už bazės o galva praskelta su kokiu kūju
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių