Policija prašo gyventojų patraukti automobilius nuo gatvių

Nuo šio pirmadienio bendrovė „Kauno švara“ po žiemos sezono pradeda valyti miesto gatves.

Pirmiausiai bus valomos Jonavos, P.Kalpoko, Zanavykų, Jurbarko, Jovarų, Kulautuvos, Brastos gatvės, Jurbarko plentas, Vytauto pr.

Trečiadienį valymo darbai prasidės Šilainių mikrorajone.

Kauno apskrities policija prašo gyventojų šių gatvių kelkraščiuose nepalikti automobilių, laikytis kelio ženklų reikalavimų ir sudaryti sąlygas valymo darbus atliekančiai bendrovei švarinti miestą.


Šiame straipsnyje: Kauno švaragatvių valymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
noretusi,kad gyventojai paklausytu,bet garantuoju-didesne puse automobiliu stoves,kaip stoveje

VILIJAMPOLĖ

VILIJAMPOLĖ portretas
ARIOGALOS G. PERNAI TAIP IR NENUVALE-UŽSNIGO.ŽEMIU KELKRASCIUOSE NORS BULVES SODINK,TAI PIRMIAUSIA NUVALYKITE KO PERNAI NESPEJOTE,AR JAU PINIGAI ISPLAUTI KAIP UŽ NUVALYTA GATVE???

lina

lina portretas
Prie ko čia prašo. Yra laikini ženklai -DĖKIT ŽENKLUS.Baikit nesąmones daryt. Gyvenu veiverių g.prie pašto -keli metai pirma juosata nevalyta, o antra perbraukia-jokios naudos,pravažiuoja pirma juosta ir vėl visa gatvė pilna smėlio. ten pastoviai priparkuota auto. Sebiūnijai net skambinau-atseit kalti ne kelininkai, o parkuojantys mašinas. Tai būkit jau malonūs padarykit žmoniškai -nors žiemos smėlį išvalykit. Apskritai kaune nesibaigiančios statybos-pravažiuoja vienas atviras su statybinėm atliekom sunkvežimis-ir gatvės baisios, pastoviai turi būti valomos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių