Policija: pasipriešinimų pareigūnams nemažėja

Kauno apskrities policijos duomenimis, atvejų, kai pasipriešinama policijos pareigūnams, nemažėja. Per šių metų septynis mėnesius užfiksuoti 78 pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui atvejai – keturiais daugiau negu pernai tuo pačiu laikotarpiu.

Policija praneša, kad ketvirtadienį apie 13.30 val., Kauno rajone, Noreikiškių policijos nuovados pastate, 1989 metais gimęs E. Ch., kuriam nustatytas 2,33 promilės girtumas, necenzūriniais žodžiais plūdo patrulius bei kumščiu mėgino jiems suduoti. Vyras buvo uždarytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui.

Kitas panašus incidentas užfiksuotas antradienio paryčiais. Apie 4 val. 1987 metais gimęs E. B., vežamas į Kauno miesto Panemunės policijos komisariatą, plūdosi necenzūriniais žodžiais bei spyrė patruliui į koją. Pareigūnai, atlikdami įtariamojo apžiūrą, jo piniginėje rado maišelį su galimai augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis. Dėl šio įvykio taip pat pradėtas tyrimas.

Šiemet į Kauno miesto policijos komisariatus dėl įvairių teisės pažeidimų jau buvo pristatyti 9 685 asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šiaip

šiaip portretas
Jei policijos pareigūnas yra pareigūnas, tai jam priešintis niekas ir nedrįsta, nebent prisigėrėliai, bet jei policijos pareigūnas yra mentas, tai jis tik gadina policijos įvaizdį visuomenėje. Apoie mentus daug rašyta tame pačiame dienraštyj.

asd

asd portretas
lo kodel turetu mazeti kai ten Lt mentai issiwaizduoja visagalejs ? :))ten tik dides pasipriesinimas....bananu saly ...

aaa

aaa portretas
sena gera patarle: is zmogaus menta galima padaryti,is mento zmogu niekaip
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių