Policija džiūgauja: čempionato finalas Kaune praėjo gana ramiai

Kauno policijos teigimu, Europos krepšinio čempionato finalas Kaune praėjo gana ramiai.

Rugsėjo 14-18 dienomis sustiprintos Kauno apskrities policijos pajėgos buvo sutelktos „Žalgirio“ arenos prieigose Nemuno saloje, miesto centre bei senamiestyje, Nemuno prieplaukos amfiteatre.

Pareigūnai ne tik patruliavo mieste, stebėjo krepšinio sirgalių elgesį, bet buvo pasiruošę padėti saugos tarnybos „Ekskomisarų biuras“ darbuotojams užtikrinti žmonių saugumą „Žalgirio“ arenoje.

Kauno apskrities policijos duomenimis, rimtų incidentų čempionato metu išvengta.

Rugsėjo 14 d. už nedidelį chuliganizmą ir girtavimą Kaune buvo sulaikyti aštuoni Makedonijos piliečiai. Rugsėjo 15 d. latviui ir ukrainiečiui, bandžiusiems parduoti bilietus į rungtynes, surašyti protokolai už prekybos viešosiose vietose taisyklių pažeidimą, ispanui – už nedidelį chuliganizmą. Vienas Lietuvos pilietis nubaustas už girtavimą viešoje vietoje.

Rugsėjo 16 d. latviui teko atsakyti už viešosios rimties trikdymą, o prancūzui už nedidelį chuliganizmą. Keturiems lietuviams, bandžiusiems parduoti bilietus, surašyti protokolai už  prekybos viešosiose vietose taisyklių pažeidimą, dar dviem – už  girtavimą viešoje vietoje, vienam – už viešosios rimties trikdymą.

Praėjusį šeštadienį du lietuviai pažeidė prekybos viešosiose vietose taisykles, dar vienam surašytas protokolas už nedidelį chuliganizmą. Sekmadienį, anot policijos, teisės pažeidimų neužfiksuota.


Šiame straipsnyje: Eurobasket

NAUJAUSI KOMENTARAI

gintas

gintas portretas
aciu jums pareigunai

vis tik

vis tik portretas
būtina padėkoti pareigūnams, kurie sąžiningai vykdė savo pareigas, net iš atostogų kai kurie buvo atšaukti. Mes labai greitai skubame juos teisti, o ar nepamirštame padėkoti? Juk ir mes darome klaidų, mūsų tarpe taip pat būna nesąžiningų žmonių, bet pirmiausia pamatome pareigūnus. Tikrai, pritariu 1-am komentatoriui, jei gerbsi kitus, būsi gerbiams ir pats. Tikiu, kad Lietuvos policija savo aukšta morale ir pasiaukojančiu darbu taps pavyzdžiu visiems.

superkame automobilius

superkame automobilius portretas
perkame tvarkingus dauztus ar tiesiog nereikalingus automobilius 1970-2004 taip pat rusiskus,atsiskaitome is karto pasiimame patys.tvarkome dokumentus.860491591
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių