Po Šventojo Tėvo vizito Kaune – nemalonus vaizdas Santakos parke

  • Teksto dydis:

Kaune popiežiaus Pranciškaus vizitas paliko ir nemalonų pėdsaką – masinio susibūrimo vieta buvęs, neseniai rekonstruotas Santakos parkas apgadintas. Taip teigia į portalą kauno.diena.lt paskambinęs kaunietis.

„Po popiežius vizito Santakos parkas jau nuniokotas. Išsiskirsčius žmonių miniai vaikščiojau Neries pusėje, prie pat vaikų žaidimų aikštelės, ir pamačiau šį liūdną vaizdą“, – pasakoja skaitytojas.

Kaunietis teigia, kad sunku suprasti, kokiu būdu buvo taip apgadintas neseniai restauruotas grindinys, esantis prie pat suoliukų.

„Čia reikėjo nemenkai pasistengti arba pagrindas, ant kurio buvo suręstas akmeninis grindinys, labai nekokybiškas“, – svarstė pašnekovas ir pridūrė, kad išardytos dalys buvo nemenku atstumu pasklidę po šalia esančia teritoriją.

Portalas primena, kad laukiant istorinio popiežiaus vizito Santakos parke vyko intensyvūs rekonstrukcijos darbai. Daugiau nei prieš mėnesį iki Šventojo Tėvo apsilankymo prasidėjusi rekonstrukcija buvo padalinta į du etapus. Pirmajame buvo sutvarkyta krantinė ir didžioji dalis pasenusios parko infrastruktūros, o antrajame – įrengtos naujos vaikų žaidimo ir krepšinio aikštelės.

Taip pat buvo klojamas pagrindinis parko takas, vyko krepšinio aikštelių pertvarkymo, lauko akmenų atstatymo amfiteatro šlaite darbai, įrengiamos vietos suoliukams. 

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Popiežius Pranciškus su valstybiniu vizitu Lietuvoje viešėjo rugsėjo 22–23 dienomis. Šeštadienį Vilniuje popiežius susitiko su jaunimu, o šiandien Santakos parke aukojo šv. Mišias.


Šiame straipsnyje: popiežiaus vizitaspopiežius PranciškusvizitasSantakos parkasapgadintas grindinysskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Xcfvg

Xcfvg portretas
Baisu tauta,kas padaryta dėl visų ,jų pačių naikina,gadina.Atvirkščiai turėtų būti,kiekvienas Lietuvos pilietis turėtų saugoti kas gražu,kas yra padaryta dėl visų mūsų savo šalyje.Vandalai kuriuos reikia naikinti ,kaip kirminus.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tokiose sutvarkytose vietose Kaune visur reikia sumontuoti kameras,tada bus tvarka.Kas nedero blogai ,kamerų nebijo.

......

...... portretas
Vagys vadovauja Lietuvai,tauta mokosi iš tokių ir tą patį daro.
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių