Po surasto pavogto automobilio – padėka pareigūnams

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnams nusprendė padėkoti Vokietijoje gyvenantis lietuvis. Iš vyro buvo pavogtas automobilis ir už jį reikalauta išpirkos. Kauno policijos pareigūnai padėjo nustatyti nusikaltėlius ir surasti pavogtą transporto priemonę.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas teigė, kad nusikaltimas išaiškintas vasario mėnesį, kai Vokietijoje buvo pavogtas „Mercedes“ automobilis, kurio vertė apie 30 tūkstančių eurų. Išpirkos už mašiną reikalauta Lietuvoje, čia ji turėjo būti ir perduota.

Už 10 tūkstančių eurų nusikaltėliai žadėjo atskleisti, kur Vokietijoje yra transporto priemonė. Kauno pareigūnų dėka nusikaltėliai buvo sulaikyti, išgauta informacija ir kolegos iš Vokietijos automobilį grąžino šeimininkui.

Už puikiai atliktą darbą pareigūnai sulaukė padėkos.

„Gerbiamas ponas D. Žukauskai, nuoširdžiai noriu padėkoti Jums ir Jūsų kolegoms už pavyzdinį darbą sulaikant nusikaltėlius ir išpirkos reikalautojus. Jūsų vyrai puikia atliko savo pareigas, veikė greitai ir profesionaliai, surado pavogtą automobilį Vokietijoje, ko per pusę metų nesugebėjo padaryti vietos vokiečių policija. Jūsų kolegos pono Eugenijaus Lenkaičio pagalba ir profesionalumo dėka pavyko operatyviai išgauti informaciją iš nusikaltėlių ir operacijos metu sulaikyti asmenis vykdžiusius nusikalstamą veiklą. Reiškiu padėką ir vyrai tikrai nusipelnė pagyrimų bei premijų“, – padėką išreiškė nukentėjusysis Vytautas Sutkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

888

888 portretas
Saunu kai Policija taip gerai dyrba ir sulaukia padekos . Pagarba

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
Kas is to ,vis tiek nieko nepasodins,babkem atsimete ir toliau i darba.....net neraso kas tai padare...gal to ir nebuvo,siaip reklama.Sako jei zmona vyro nepagiria per diena tris kartus,vyras pradeda girtis pats....

Vokiečiai

Vokiečiai  portretas
ne durni, sudarydami su draudimu sutartis, jie Vokietijoje laimi daugiau... net patys samdo banditėlius...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių