Po liūties Kaune – valstybinių numerių paieškos

  • Teksto dydis:

Vakar dėl patvinusių Kauno gatvių kauniečiai ne tik ilgai užtruko bandydami grįžti namo, bet ir patyrė nuostolių. Socialiniuose tinkluose pastebima daugybė pranešimų apie pamestus ir rastus valstybinius numerių ženklus.

„Gal kas radote tokius numerius?“, „Ieškodamas savų radau kelis, gal kas jų ieškote?“, – tokiais ir panašiais skelbimais vakar ir net šiandien mirga socialiniai tinklai.

„Numerių ženklus, jeigu jie nebuvo pritvirtinti, vanduo galėjo tiesiog išplauti iš rėmelių“, – portalui yra aiškinęs vieno Kauno serviso atstovas. Tad papildomų nemalonumų vakar turėjo tie kauniečiai, kurie anksčiau tiesiog patingėjo prikniedyti automobilių numerių ženklus.

Viešojoje erdvėje radusieji kito automobilio valstybinius numerius dalijasi patirtimi: „Nunešiau juos į policiją, tačiau čia jų palikti neleido, liepė pristatyti į „Regitrą“.“

Pastarosios įmonės internetiniame tinklalapyje nurodoma, kad tiek praradus vieną iš dviejų numerio ženklų plokštelių, tiek jas abi visų pirma reikia atvykti į artimiausią „Regitros“ skyrių.

Visą reikalingą informaciją apie tokiais atvejais reikalingus dokumentus rasite čia.

Kur kas brangiau nei numerių paieškos gali kainuoti variklio, sugadinto, kai į jį parenka vandens, remontas. Išlaidos gali prasidėti nuo 1000 eurų. O kai kada net ir nebeapsimoka remontuoti.

Esant gausiam lietui nepatariama važiuoti per tokią balą, jeigu vanduo galėtų siekti automobilio dugną. Į techniškai tvarkingo automobilio saloną vanduo labai greitai nepapuola. Nuo to apsaugo sandarinamosios gumos.

Automobilių ekspertai tikina, kad potvyniams automobilio paruošti neįmanoma. Nebent pritvirtinti numerių ženklus, jeigu to dar esate nepadarę. Reikia tiesiog vengti važiuoti per gilias balas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

123

123 portretas
Aiskink neaiskines, vis vien atsiranda debilu, kurie galvoja, kad automobilis-tai laivas. O tingios moterėlės tai ir į lovą automobiliu įvažiuoti, jei tik per duris tilptų...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių