Po energingo koncerto O.Gazmanovas rado jėgų ir krepšiniui

Įspūdingą jubiliejinį koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje surengęs garsus Rusijos artistas Olegas Gazmanovas virpino moterų širdis eilėmis bei jausmingomis melodijomis.

„Man jau šešiasdešimt. Turiu teisę pamiršti dainų tekstus, bet juk jūs man padėsite sudainuoti“, – linksmai nusiteikęs į publiką kreipėsi O.Gazmanovas.

Susirinkusieji atlikėjo prašė sudainuoti „Moriačka“, „Putana“, „Edinstenaya moya“ ir daugelį kitų gerai visiems žinomų dainų. Į koncerto programą buvo įtraukta ir keletas dainų iš būsimo albumo „Izmerenije žizni“.

Su gausiai „Žalgirio“ arenoje susirinkusiais gerbėjais Kaliningrado srityje gimęs ir augęs atlikėjas dalijosi prisiminimais apie savo ankstesnes viešnages Lietuvoje. O.Gazmanovas buvo paprastas ir natūralus. Panašu, kad tai papirko klausytojus, nes po dvi valandas trukusio koncerto visa salė atsistojo ir šūksniais „povtorit" bei plojimais prašė pakartoti. Nusipelnęs Rusijos artistas neliko abejingas ir sudainavo dar keturias dainas. Salė šoko ir dainavo kartu su mylimu dainininku ir grupe „Eskadron“.

„Jau seniai klausau šio atlikėjo dainų. Viena mėgstamiausių – tikriausiai „Moriačka". Koncertas tikrai puikus“, – įspūdžiais dalijosi kaunietis Aurimas.

Aurimui antrino ir jo žmona Vaida. Nors kiek vėliau moteris prasitarė, kad į koncertą ateiti ją įkalbėjo vyras. „Tačiau ir man įdomu pažiūrėti į Olegą Gazmanovą. Jis atrodo tiesiog puikiai“, – pridūrė Vaida.

Po energingo koncerto O.Gazmanovas patraukė į krepšinio salę. Ten jis mėtė į krepšį kartu su Kauno „Žalgirio“ savininku  Vladimiru Romanovu.

V.Romanovas pastebėjo, kad Olegas Gazmanovas krepšinio aikštelėje pasirodė gana neblogai. „Po koncerto jis žaidžia išties energingai. Juk ir nuolat sportuoja, todėl, tikiuosi, šis draugiškas žaidimas ir susitikimas atlikėjui vėliau sukels gražius prisiminimus“.


Šiame straipsnyje: O.GazmanovasGazmanovaskoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
du broliai saunuoliai - GAZmanovas ir ROmanovas.

hmmm

hmmm portretas
idomu kaip tam kitam pasiseka nepradurti kamuolio :D

poklonica

poklonica portretas
koncert byl prosto super)) Oleg Michailovich - slovno zamechiatelnyj!!!!!!
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių