Pirmoji valiutos keitykla stebina palankiomis kainomis

  • Teksto dydis:

Nedidelė marža, geresnė kaina nei banke, ilgas darbo laikas ir net 34 skirtingų pasaulio valiutų pasirinkimas. Tik tris savaites Kaune dirbanti pirmoji Lietuvoje įkurta moderni valiutos keitykla jau spėjo sužavėti ne tik lietuvius, bet ir užsieniečius.

Nedidelė marža, geresnė kaina nei banke, ilgas darbo laikas ir net 34 skirtingų pasaulio valiutų pasirinkimas. Tik tris savaites Kaune dirbanti pirmoji Lietuvoje įkurta moderni valiutos keitykla jau spėjo sužavėti ne tik lietuvius, bet ir užsieniečius.

"Pirmuoju pasirinkome Kauną ir neapsirikome. Kauniečiai visada buvo verslūs žmonės, mokėjo skaičiuoti ir puikiai supranta, kas yra gera kaina, – komplimentus Kaunui žarstė pirmosios po nepriklausomybės atkūrimo Lietuvoje nuo bankų nepriklausomos valiutos keityklos "Currexprime" direktorius Anatolijus Miknevičius. – Kaune moka skaičiuoti ir jauni, ir solidaus amžiaus žmonės. Be to, Kaune daug emigrantų, kurie grįžę į gimtąjį miestą ir jau spėjo įvertinti palankius valiutų kursus."

Savanorių prospekte prekybos centre "Hyper Maxima" įkurta valiutos keitykla neprimena sovietinių laikų kioskelio: ji – moderni, įrengta pagal aukščiausius saugumo reikalavimus.

"Currexprime" klientų saugumui įrengtos ir modernios vaizdo kameros, naudojamos naujausios valiutų tikrinimo technologijos. Sudaryta sutartis su garsia šveicarų kompanija, kuri operatyviai suteikia informaciją apie išleidžiamas naujas valiutas ir pasibaigiantį senųjų galiojimo laiką.

Valiutos keitykloje "Currexprime" prekiaujama rekordiniu Lietuvos istorijoje kiekiu valiutų – net 34!

"Currexprime" galima parduoti ir nusipirkti ne tik Lietuvoje populiarias valiutas JAV dolerius, D.Britanijos svarus, Norvegijos kronas, Šveicarijos frankus, Rusijos rublius ar Lenkijos zlotus, bet ir Tailando batus, Indijos rupijas, JAE dirhamus, Kazachstano tenges, Japonijos jenas, Kinijos ženminbi juanius, Brazilijos realus, Meksikos pesus, Singapūro dolerius, Makedonijos denarus, Serbijos dinarus, Rumunijos lėjas, Islandijos kronas, Škotijos svarus, Čekijos kronas, Ukrainos grivinas.

Privalumus jau spėjo įvertinti Kazachstano verslininkai, iš Tailando ar JAE grįžę ir ten vykstantys turistai, bei iš Norvegijos ar D.Britanijos į Kauną atvykstantys emigrantai ir net visažiniai taksistai.

Privalumus jau spėjo įvertinti ir Kazachstano verslininkai, ir iš Tailando ar JAE grįžę ir ten vykstantys turistai, ir iš Norvegijos ar D.Britanijos į Kauną atvykstantys emigrantai ir net visažiniai taksistai.

"Keisdamas Norvegijos kronas į 1000 eurų čia laimėjau apie 40 eurų, nei būčiau jas keitęs Norvegijoje banke ", – buvo labai patenkintas Osle dirbantis Tadas.

"Vėlesniu laiku, ypač savaitgalį, užsieniečiai dažnai neturi kur išsikeisti valiutos, o šioje valiutos keitykloje labai patogus darbo laikas – nuo 8 iki 21 valandos ir aptarnauja du profesionalūs valiutos keityklos darbuotojai", dirbančiai "Currexprime" komplimentų negailėjo ir taksistas Audrius.

Klientų patogumui valiutos keityklos elektroninėje švieslentėje pateikti ir tiesioginiai valiutų kursai iškart keičiant JAV dolerius į Rusijos rublius arba Baltarusijos rublius, JAV dolerius į zlotus arba D.Britanijos svarus.

Keičiant sumas nuo 1500 ar 3600 eurų klientams siūloma dar palankesnė kaina, o asmens dokumento prašoma keičiant 6000 ir daugiau eurų.

"Lanksčiai reaguojame į valiutų kursų keitimąsi pasaulyje, todėl kursas mūsų keitykloje gali keistis penkis-septynis kartus per dieną, – teigė A. Miknevičius. – Siūlome nedidelę maržą ir šią akimirką "Currexprime" valiutų kainos žmonėms palankesnė nei bet kokiame Lietuvos banke."

Valiutos keitykla "Currex Prime": "Hyper Maxima" (Savanorių pr.255), tel. informacijai: 8 640-29009; 8-37-280817, valiutų kursus galima stebėti ir internete www.currexprime.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

malonu

malonu portretas
Operatyvūs ir malonūs

Kaunietis

Kaunietis portretas
Palyginus šios keityklos kursus su kitais bankais peršasi išvada, jog kai kurių valiutų supirkimo ir pardavimo kainos yra šiektiek blogesnės nei bankuose, o beto dar ir komisinis mokestis 1 euras, kai dauguma bankų taiko 0,87 euro.

Mumis Trolis

Mumis Trolis portretas
buvau, labai normaliai
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių