Pinigai į Kauno biudžetą byra gerai

Kauno miesto taryba antradienį vykstančiame posėdyje pakoregavo vasario mėnesį patvirtintą mesto biudžetą, nes pajamos į Kauno piniginę byra geriau nei planuota.

Politikai nusprendė beveik 4,6 mln. eurų padidinti pajamų planą. Kadangi pajamas į biudžetą sekasi surinkti geriau, kai kuriems darbams mieste bus skirta daugiau lėšų.

„Dominuoja privatizavimo sandoriai, taip pat Europos Sąjungos paramos fondų lėšos. Didelė dalis divindendų į biudžetą jau sumokėta, todėl siūloma didinti ir dividendų planą“, – tarybos nariams aiškino savivaldybės Finansų skyriaus vedėjas Algimantas Laucius.

Dalį pajamų sudarys tikslinės dotacijos tiltams per Kauno hidroelektrinę ir per Jiesios upę Marijampolės pl. rekonstruoti, taip pat Panemunės pradinei mokyklai ir lopšeliui-darželiui „Sadutė“ modernizavimo programai įgyvendinti.

Iš papildomai surinktų lėšų 500 tūkst. eurų ketinama skirti einamajam gatvių remontui, o dar antra tiek kitiems darbams gatvėse. 554 tūkst. eurų papildomai bus skirta įvažoms į gyvenamuosius kvartalus ir kiemus remontuoti, taip pat bus skirta pinigų apšvietimui įvairiose miesto vietose.

Pakoregavus pajamų planą, šių metų Kauno miesto savivaldybės biudžetas sudarys beveik 247 mln. eurų be skolintų lėšų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Centras 2

To Centras 2 portretas
Vel suklydote - kolukieciai ir kaimieciai dabar savo kiaules kepa Kauno Centre, balkonuose arba restoranuose.Galai zino,su PVM ar be.Tikrieji centrieciai - uzmiestin seniai pabege gamta ir ramybe megaujasi.

vatnikų elektoratui

vatnikų elektoratui portretas
mokykis rašyti ir skaityti. Mąstyti jau neišmoksi, nes tam reikia smegenų.

elektoratas

elektoratas portretas
kada isdves konservatoriu -lietuva suzydes
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių