Piktinasi: porą savaičių bėga nuotekos, kelias virto čiuožykla

  • Teksto dydis:

Petrašiūnuose dažnai besilankantys žmonės piktinasi, jog jau kuris laikas iš šulinio bėga kanalizacijos vanduo. Dalyje R.Kalantos gatvės ne tik pasklido nemalonūs kvapai, bet nuotekos kelią pavertė čiuožykla.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kaunietė Aušra ir nurodė, kad R.Kalantos gatvėje, ties geležinkelio viaduku jau kuris laikas iš šulinio bėga nuotekų vanduo. Anot jos, niekas nereaguoja, nors kanalizacijos vanduo jau spėjo pridaryti bėdų.

„Jau antra savaitę liejasi nuotekos iš kanalizacijos šulinio, esančio R.Kalantos gatvėje ties viaduku. Avarinė tarnyba pasakė, kad jiems priklauso tik butus aptarnauti. Pasiūlė kreiptis į savivaldybę, bet net nežinau, kur tiksliau reikėtų pranešti. Vakar ta smirdanti upė tiesiog žliaugė iš šulinio. Jei taip ir toliau, kanalizacija ir marias gali pasiekti“, – dėstė kaunietė.

Moteris tikino, kad paspaudus šaltukui, visas iš šulinio išbėgęs šulinys pradėjo šalti, ledas padengė visą gatvę, tad privažiuoti prie Kauno marių tapo labai sudėtinga ir pavojinga.

Portalas kauno.diena.lt dėl R.Kalantos gatvėje susidariusios situacijos susisiekė su bendrove „Kauno vandenys“. Specialistai tikino, kad vanduo iš šulinio nebėga ir problemos nėra.

„Apie minimą atvejį bendrovės „Kauno vandenys“ avarinė tarnyba pranešimo nėra gavusi. Tačiau sulaukus tokios informacijos į R. Kalantos gatvę buvo išsiųsta avarinė tarnyba, kurios darbuotojai neužfiksavo nuotekų bėgimo atvejo. Buitinių nuotekų tinklo šulinys profilaktiškai buvo pravalytas“, – sakė „Kauno vandenų“ atstovai.


Šiame straipsnyje: nuotekosšulinyskeliasledasKauno vandenysskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aušra

Aušra portretas
Nieko naujo, esu užaugusi šiame rajone, tai kiek prisimenu, tiek nuo šešto forto kalno žemyn kanalizacija bėgdavo, kartais vienu šaligatviu, o kartais ir abiem.

viktoras

viktoras portretas
Moteris tikino, kad paspaudus šaltukui, visas iš šulinio išbėgęs šulinys pradėjo šalti, IŠ ŠULINIO IŠBĖGĘS ŠULINYS :D :D dar ir taip būna :D

kaip bėgo taip bėga

kaip bėgo taip bėga portretas
pravažiavau prieš pusę valandos. Gerai, kad langai mašiniuko uždaryti, dvokas tai superinis.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių