Pažirusių reklamos stendo stiklų nešluoja: ar praeiviai nesusipjaustys kojų?

Šeštadienį kauniečiai pastebėjo, kad išdaužyti reklaminio stendo, stovinčio šalia Savanorių prospekto ir P.Lukšio gatvės, stiklai. Tačiau jų kažkodėl niekas net nesušluoja.

„Šeštadienį po pietų P. Lukšio gatve ėjau į Savanorių prospekte esantį prekybos centrą „Maxima“. Šalia šio prekybos centro taromato yra reklaminis stendas. Jo stiklas buvo sudaužytas, o šukės pažirusios į šonus per kelis metrus. Sekmadienio pavakare vėl praėjau pro šią vietą. Labai nustebau, išvydęs tokį pat vaizdą, kaip vakar. Sudaužyto stiklo gal ir negalima taip greitai pakeisti nauju, bet kodėl niekas net stiklų nesušluoja“, -  paskambinęs portalui kauno.diena.lt piktinosi kaunietis Gediminas.

Šiandien po pietų apsilankiau prie nurodyto reklaminio stendo. Jis nebuvo pradėtas tvarkyti. Pažirę stiklai matėsi ne tik prie pat stendo, bet ir gerokai toliau ant šaligatvio. Dabar šilta, žmonės vaikšto atvirais batais, todėl  mažiau atidūs gali susipjaustyti kojas.

Sudaužyto stiklo gal ir negalima taip greitai pakeisti nauju, bet kodėl niekas net stiklų nesušluoja.

„Gaila, kad tokių vandalų policija dažniausiai nenustato. Labai norėčiau, kad stiklą išdaužęs chuliganas būtų nustatytas ir nubaustas“, - pamačiusi, kad fotografuoju duženas tarstelėjo  pro šalį ėjusi moteris.

Kaune nuo vandalų nukenčia ne tik reklaminiai stendai, bet ir laukimo paviljonai viešojo transporto stotelėse.


Šiame straipsnyje: reklaminis stendasišdaužyti stiklaiSavanorių prospektasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mačiau

Mačiau portretas
Pirmadienį po darbo ėjau pro tą reklamą, šukių jau nėra. Bet naujo stiklo irgi nėra. popierius atplyšęs draikstosi

bzin

bzin portretas
tie praeiviai gi lt gyvenam

Benas

Benas portretas
skaitau, kad per sventes niekas nenori dirbti, net slavejai. viskas normaliai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių