Paskutinieji šiais metais Kaune susituokė lietuvė ir italas

Gruodžio 29 dieną 15.35 val. paskutinį kartą 2012 metais Kauno Rotušėje nuskambėjo du lemtingieji „taip“. Šiuos svarbius žodžius tarė kaunietė Ingrida Sabienė, tapusi Ingrida Di Manto, ir italas Antonio Di Manto.

Paskutinį 2012 metų šeštadienį Kaune susituokė 21 pora. Paskutinieji – 57 metų verslininkas iš Italijos miesto Sant Agata Antonio ir 45 metų medicinos psichologė iš Kauno Ingrida.

„Tai buvo vyro idėja“, – kalbėdama apie išskirtinę dieną prisipažino Ingrida Di Manto, kuri su Antonio pareiškimus tuoktis nunešė prieš 7 mėnesius. Pora susipažino per konferenciją Romoje. Vėliau būsimoji pora bendravo internetu.

„Tuokėmės, kai subrendo mūsų santykiai“, – kalbėjo lietuvė.

Ar paskutiniosios šiemet Kaune susituokusios poros medaus mėnuo bus išskirtinis?

Ingrida šypsosi ir purto galvą: po vestuvių Kaune, kuriose dalyvaus apie 30 žmonių, sutuoktiniai savaitę praleis Birštone.

Tiesa, 2013 metų rugpjūčio mėnesį jie surengs dar vienas jų vestuves Romoje, kur dalyvaus jau apie 200 žmonių.

Jaunuosius sutuokė Civilinės metrikacijos biuro vedėjas Kęstutis Ignatavičius, o šią ir dar dvi paskutines 2012 metais susituokusias poras pasveikino miesto meras Andrius Kupčinskas.

Beje, tradicinis mero pasveikinimas atsitiktinai ypač dideliu siurprizu tapo jo bendraklasei – 37 metų Vaidai, tapusiai Kuzminskiene, kuri negalėjo patikėti savo akimis, kai išvydo A.Kupčinską.

2012 metais Kaune sutuokta 2350 porų – tai 188 daugiau nei pernai. Dar vienas geras rodiklis: šiemet išsituokė 65 poromis mažiau nei pernai – iš viso 1155.

Padaugėjo (ypač moterų) santuokų su kitataučiais: moterys dažniausiai teka už aukšto pragyvenimo lygio šalių gyventojų – vokiečių, norvegų, šveicarų, britų, olandų ir italų. Kauniečių kitatautės žmonos dažniausiai yra rusės, ukrainietės, taip pat padaugėjo mylimųjų iš egzotiškų šalių – Filipinų, Tailando, Brazilijos.

2012 metais gimė 4081 kaunietis – 43 daugiau nei pernai. Tačiau mirė 137 daugiau kauniečių nei pernai: šiemet Anapilin iškeliavo 4113 žmonių.


Šiame straipsnyje: santuokasusituokėtuoktuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

nesnausk

nesnausk  portretas
Turėtų diedukas turėti storą piniginę , kad tokia graži moteris susigundė , svarbiaqusia , kad jai paqvyktų juos iškrapštyti - sėkmes šiai moteriškiai nuoširdžiai linkiu

pop

pop portretas
pamels moteriske senuka kelis metus.[.uz pinigus reiks atidirbt lovoj...meiles cia nematau

as

as portretas
Matosi kad Italas zlibas,muset ir kurcias.Pasiseke.Linkiu sekmes.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių