Pasipiktino: atjungė vandenį be jokio perspėjimo

Giraitės gyventojams savaitė prasidėjo be vandens. Žmonės piktinosi, jog bendrovė „Kauno vandenys“ apie remontą neįspėjo, tad gyventojai ryte liko ir be puodelio arbatos.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojas Tomas tikino, kad pirmadienį nuo pat ryto iki maždaug pietų Giraitėje, Girios gatvėje nebuvo nei lašo vandens. Anot jo, jei vandens tiekėjai būtų informavę, kad bus atjungtas vanduo, jie iš vakaro būtų pasirūpinę, tačiau dabar pirmadienį teko pasitikti sausomis.

„Be jokio perspėjimo atjungė. Darbininkai sakė, kad tvarko hidrantą, o perspėti apie darbus turėjo ne jie, o „Kauno vandenys“. Skambinau ten, tai vos ne kaip pasityčiojimas, kad vis dėlto, pranešti apie darbus turėjo patys meistrai. Pikta, nes nei dantų išsivalyti negalėjome. Būtų pasakę, kad tvarkys, būtumėme iš vakaro į taras prisipylę. Ko gero, visa gatvė be vandens buvo, nes juk atskirų trasų čia niekas netiesia, viena eina per visus gyventojus“, – kalbėjo Giraitės gyventojas Tomas.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kodėl pirmadienį Giraitės gyventojai buvo be vandens. Bendrovės „Kauno vandenys“ generalinis direktorius Vilius Burokas informavo, kad balandžio 9 dieną Giraitės kaime, Girios g. 4 trūkus gaisriniam hidrantui, skubiai buvo pradėti jo keitimo darbai, kurie truko nuo 9 val. iki 12 val.

„Todėl minėtoje gatvės atkarpoje daliai vartotojų laikinai buvo nutrauktas vandens tiekimas. Geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo apraše numatyta, kad vandentvarkos įmonės, įvykus tinklų avarijai, įspėti vartotojus dėl vandens tiekimo nutraukimo privalo, jei avarijos šalinimo darbai užtrunka ilgiau negu 12 val.“, – komentavo V.Burokas.


Šiame straipsnyje: atjungtas vanduoGiraitėKauno vandenysliko be vandensskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

ttt

ttt portretas
is tualeto bakelio galejai pasisemt ir butum durna snuki issivales

Hidrantas

Hidrantas portretas
Tas hidrantas visą žiemą buvo kiauras, jei ką, tai tikrai galėjo iš anksto informuoti.

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul,,Kauno vandenys" pasamdo ekstrasensą kuris jau prieš savaitę atspės kurioje vietoje įvyks vandentiekio ar hidranto avarija, kad ponas galėtų dantis prieš savaitę išsivalyti, ar bent vandens prisileisti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių