Pasieniečių sraigtasparnis iš Kauno į Vilnių gabeno donoro organus

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę pasieniečių sraigtasparnis iš Kauno į Vilnių gabeno donoro organus transplantacijos operacijai.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba pranešė, kad šeštadienį tranzitinį Rusijos traukinį sraigtasparniu kontroliavę pasieniečiai gavo Nacionalinio transplantacijos biuro prašymą - iš Kauno klinikų į Vilnių atskraidinti donoro organus.

Iš pasienio su Rusija skridęs pasieniečių sraigtasparnis „Eurocopter 135“ nusileido Kaune, kur į orlaivį įlipo donoro organais nešini medikai. Sraigtasparnis nusileido prie Vilniaus Santariškių klinikų.

Sraigtasparnis šeštadienį ryte kontroliavo per Lietuvą vykstančio tranzitinio traukinio Sankt Peterburgas - Kaliningradas maršrutą. Pasieniečiams reikėjo iš oro sekti, kad traukinys be tranzito tvarkos pažeidimų atvyktų į pasienyje su Rusija esantį Kybartų kontrolės punktą ir išvyktų iš Lietuvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vile

Vile portretas
O dar kažkam bus atlikta ir kiti persodinimai Kaune. Lenkiu galvą, prieš šeimą, kuri sutiko su auka.

Mačiau

Mačiau portretas
ir meldžiausi už tą, kuris padovanojo save, kad suteiktų gyvenimo kitam. Kad ta kita operacija pavyktų, kad nebūtų organų atmetimo.

Putkis

Putkis portretas
Tai čia tikriausiai prie Kauno tragiškoj avarijoj žuvusio furisto organai. Matomai jis buvo pasirašes tapti organų donoru po mirties. Tikri didvyriai, kurie patys žusdami, gelbsti gyvuosius, aukodami savo organus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių