Parodoje „Ką pasėsi..." – ir labai brangūs eksponatai

  • Teksto dydis:

Kovo 31-balandžio 2 d. Aleksandro Stulginskio universitete vyks tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi... 2016". 

Šįkart parodoje dalyvaus 343 firmos ir organizacijos, apie 200 smulkiųjų augintojų, gamintojų, amatininkų. 19 bendrovių atvyks iš užsienio – Lenkijos, Vokietijos, Latvijos, Estijos, Ukrainos. Parodos dalyviai laukia svečių iš 20 pasaulio šalių, taip pat ir tolimųjų kraštų: Turkijos, Indijos, Japonijos. 

Gausiausia parodoje bus žemės ūkio technikos ekspozicija. Jos reikmėms parengto 28 000 kv. m. asfaltuotos dangos ploto neužteko. Dalis technikos ekspozicijų įsikurs ant vejos. Žemės ūkio technikos ekspozicija užims 33 500 kv. m. plotą. Tai 15 proc. daugiau nei pernai.

Parodoje bus brangių eksponatų. Pavyzdžiui, bendrovės „Dotnuvos projektai" pristatomos technikos vertė – beveik 3 mln. eurų. 

Kaip ir kasmet, parodos lankytojų laukia ypač gausi šviečiamoji programa. 43 seminarai apima pačias įvairiausias temas – nuo paramos gyvulininkystei iki želdynų tvarkymo. 

Parodos lankymas nemokamas. Darbo laikas – 9-17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

teisingai

teisingai portretas
Negirtuokliaukit, nekaukit ir necypkit, bet dirbkit ir turėsit daugiau nei tie, kuriuos kaltinat kad turi daug. Tinginiai neraliuoti o ne pelės nes tos dirba daugiau nei tie bliaunantys

vargas-skurdelis

vargas-skurdelis portretas
ta paroda tik buozem kūlokam, o mum vargo pelem reik pigiu ir rusisku, kinisku, lenkisku traktoru ir drapachu.

samot

samot  portretas
Perskaiciau.Komentaru 0.Su Velykom,maziau gerkim ir turesim centu ant zibalo i paroda
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių