Paroda „Moters pasaulis“: dar daugiau rafinuoto grožio

Lapkričio 10-13 dienomis Kaune, Aušros g. 42D, vyksiančioje parodoje „Moters pasaulis" lankytojai turės galimybę susipažinti su pustrečio šimto įmonių paslaugomis ir gaminiais, aplankyti dvi išskirtines ekspozicijas, dalyvauti naudinguose seminaruose, stebėti įspūdingus pasirodymus scenoje ir tapti Lietuvos nacionalinio kirpėjų ir grožio specialistų čempionato žiūrovais.

„Lankytojus į parodą traukia kiekvienais metais dalyvaujančių įmonių pristatomos grožio paslapčių, namų, mados, vaikų lavinimo ir daugelio kitų sričių naujovės, – sakė parodą organizuojančios bendrovės „Ekspozicijų centras„ vadovas Erikas Piskunovas. – Tai yra vienintelė specializuota paroda Baltijos šalyse, kuri aprėpia visas sritis, susijusias su moterimi."

Šiemet parodos tematika dar įvairesnė. Kas ketvirtas parodos dalyvis lankytojams siūlys susipažinti su kosmetikos gaminiais, beveik kas penktas – su madingais drabužiais, kas šeštas – jaukių namų apyvokos reikmenimis, kas dešimtas – sveikais maisto produktais ir papildais, likusieji – bižuterijos, higienos reikmenimis.

Parodoje veiks dvi išskirtinės ekspozicijos. Ekspozicijoje „Viskas sveikatai" dalyvaus 16 įmonių, kurios pristatys su sveikata, sveiku gyvenimo būdu, ekologija susijusius gaminius. „Lietuviško gaminio“ ekspozicijoje 18 įmonių kvies išbandyti lietuviškus produktus, įvertinti jų kokybę, susipažinti su naujienomis.

Pasak E.Piskunovo, kiekvieną parodos dieną dalyvaujančios įmonės ves seminarus, kur bus galima susipažinti su naujovėmis, užduoti rūpimus klausimus. Parodos seminarų salėje vyks seminarai skirtingomis, tačiau labai aktualiomis ir naudingomis temomis. Pavyzdžiui, viešoji įstaiga „Pradžių pradžia" ves seminarą būsimoms mamytėms apie gimdymą, žindymą ir mamų bendrystę.

Parodos ašis – Lietuvos nacionalinis kirpėjų ir grožio specialistų čempionatas, kuriame dalyvaus meistrai iš visos šalies. Savo sugebėjimus jie demonstruos dvi pirmąsias parodos dienas – lapkričio 10-11 dienomis.


Šiame straipsnyje: Moters pasaulisparodakosmetika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl

Kodėl portretas
nerašote, kur vyks, gal Žalgirio arenoj?

Čiubaka

Čiubaka portretas
LKKA manieže

kauniete

kauniete portretas
gal zinote kur bus Manieze ar arenioje parasykite labai idomu butu nueiti ten
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių