Nutrūkę troleibusų linijos laidai paralyžiavo Kęstučio g. eismą

Apie 14 val. Kaune, Kęstučio gatvėje, nutrūko troleibusų linijos laidai. Dėl to susiformavo didelės spūstys.

Po pietų Kęstučio gatve negalėjo važiuoti troleibusai, kadangi ties sankirta su A. Mickevičiaus gatve nutrūko troleibusų linijos laidai.

"Tik pamačiau, kaip sudrebėjo visa linija ir troleibusai ėmė stoti", – portalui kauno.diena.lt sakė tolėliau nuo avarijos vietos buvęs liudininkas.

Šio elektra varomo transporto eismas sutriko. Troleibusai stojo vienas paskui kitą. Troleibusų linija nusidriekė iki pat Vytauto prospekto. Ėmė formuotis ir nuo elektros linijos nepriklausančio transporto spūstys.

"Kauno autobusų" atstovė spaudai Ramunė Tarandė informavo, kad troleibusų liniją nutraukė statybinis kaušas. Ji patikslino, kad sunkvežimis su kaušu važiavo A.Mickevičiaus g. link Karaliaus Mindaugo pr., kliudė troleibusų liniją ir nutraukė visus keturis laidus.

Avarinė komanda nuskubėjo į vietą taisyti linijos. Tikimasi, kad po maždaug 30 min. pavyks atstatyti pagrindinės linijos darbą.

Socialiniame tinklalapyje "Facebook" kauniečiai ėmė šmaikštauti, kad Vytauto pr. vyksta senų troleibusų išpardavimas: "Taip gražiai išsirikiavę. Ramiai visus gali apeiti, apžiūrėti".

Pareigūnai dirba įvykio vietoje, reguliuoja eismą. Esant galimybei, rekomenduojama rinktis kitą maršrutą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keleivė

Keleivė portretas
51 mikrui ir 6 autikui matyt ir gi elektros tiekimas nutrūko? Val. laukiu ir nė vieno, o link žemkės ir šilainių važiavo autobusai ir netrugdė nutrūkęs laidas ;(
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių