Išparduotuvės vilioja pirkėjus gerokai žemesnėmis kainomis

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu Kaune duris atveria vis daugiau išparduotuvių – prekybos vietų, kuriose naujų, geros kokybės drabužių ar kitokios produkcijos galima įsigyti su didele nuolaida.

Išparduotuves kauniečiai ir miesto svečiai pastaruoju metu labai pamėgo, tad esant paklausai atsirado ir pasiūla. Geros kokybės prekės už du kartus mažesnę kainą pirkėjus itin vilioja. Pasak prekybininkų, didelės paslapties čia nėra – tiesiog didmenininkai už simbolines kainas išparduoda nedidelį skaičių sandėliuose likusių prekių, norėdami atlaisvinti vietą naujoms kolekcijoms.

Prekybos miestelyje „Urmas“ išparduotuvės veikė ir anksčiau, bet šių metų pradžioje duris atvėrusioje atnaujintoje Geltonojoje galerijoje jos jau užėmė reikšmingą viso ploto dalį. O visai neseniai po rekonstrukcijos pradėjusiose veikti Rytinės galerijos 17-oje ir 18-oje salėse jau užima didžiąją dalį viso daugiau kaip 4 tūkst. kv. m ploto.

Šiose salėse įsikūrė įvairių prekių išparduotuvės, kad pirkėjai vienoje vietoje galėtų rasti įvairios reikalingos produkcijos už gerą kainą.

Žymiausi sporto prekių ženklai – pigiau

Sporto prekių išparduotuvėje „Prosport“ galima įsigyti lietuvių jau pamėgtų ir gerai žinomų prekės ženklų prekių, tik už gerokai mažesnę kainą. Dauguma kainų – mažesnės 30 proc., nei įprastai, bet būna ir didesnių – iki 80 proc. nuolaidų.

„Į išparduotuvę patenka nesezoninės prekės: žiemą – šortai, vasarą – šilta avalynė ir pan., praėjusių kolekcijų likučiai, paskutiniai prekių vienetai ir prekės su defektais, kurios yra aiškiai pažymėtos ir sudėtos atskirai. Visos prekės, išskyrus turinčias defektų, patenka iš kitų mūsų parduotuvių ir yra tokios pat aukštos kokybės, kaip ir ten esanti produkcija“, – sakė išparduotuvės vadovė Taura Stankevičiūtė.

Erdvioje ir stilingoje išparduotuvėje galima išsirinkti „Suunto“ sportinį laikrodį, „Wilson“ ir „Tecnifibre“ teniso įrangos, bėgikams skirtos „Salomon“ produkcijos. Slidinėjantieji ras „Atomic“ prekių. Išparduotuvėje taip pat galėsite rasti „Bolle“ sportinių akinių nuo saulės, „Atala“, „Bianchi“, „Whistle“, „Carraro“, „Kona“ dviračių ir daugelį kitų prekių.

Vakarų Europos rinkai skirti žaislai

Kitose naujose salėse įsikūrusioje didelėje išparduotuvėje – itin didelis aukštos kokybės žaislų pasirinkimas už gerokai mažesnę kainą.

„Parduodame Vakarų Europoje gerai žinomų prekės ženklų žaislus vaikams nuo naujagimių iki ankstyvosios paauglystės. Beje, kalbant apie naujagimius, čia galima rasti ne tik žaislų, bet ir kitų reikalingų dalykų auginant pačius mažiausiuosius: kūdikių radijo stotelių, buteliukų ir pan.“, – pasakojo Žaislų išparduotuvės direktorius Gintaras Kručkauskas.

Pasak jo, išskirtinę kokybę šioje išparduotuvėje garantuoja tai, kad čia parduodami Vakarų rinkai skirti žaislai, kurie savo kokybe gerokai skiriasi nuo dažniausiai parduodamų Lietuvoje. Kainos čia yra nuo 20 iki 50 proc. mažesnės, nei įprastai.

Ne tik drabužiai, bet ir aksesuarai

Atnaujintose prekybos miestelio erdvėse atsidarė ir „Urmo“ lankytojams jau gerai žinoma nauja „Poppri“ išparduotuvė. Geltonojoje galerijoje įsikūrusi išparduotuvė siūlo daugiausia kokybiškus itališkus drabužius, o naujoje parduotuvėje pirkėjų laukia ir iš kitų Vakarų Europos šalių atvežta apranga moterims ir vyrams: „Tom Taylor“, „Scotch & Soda“ ir kitų madingų prekės ženklų. Čia – taip pat kur kas didesnis įvairių aksesuarų pasirinkimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių