Pakaunės pareigūnai gyventojų laukia naujose patalpose

  • Teksto dydis:

Švenčiant mokslo metų pradžią, simbolišką naują pradžią paminėjo ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Šiandien, rugsėjo 3 d., Kauno rajone gyventojams pristatytas ir oficialiai atidarytas Kauno rajono policijos komisariatas. Anksčiau Kaune, V. Putvinskio ir M. K. Čiurlionio g. buvusiose patalpose dirbę pareigūnai persikėlė į bendras patalpas, esančias Kauno rajone, Mastaičiuose.

Vidaus reikalų ministerijos viceministras Darius Urbonas, Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas, Kauno apskr. VPK viršininkas Darius Žukauskas, Kauno rajono meras Valerijus Makūnas ir Kauno apskr. VPK Kauno rajono policijos komisariato viršininkas Aleksejus Chraminas naująjį pastatą iškilmingai atidarė ne tik perkirpdami simbolinę raudoną juostą, bet ir pasodindami ąžuoliuką, simbolizuojantį stiprybę, vienybę ir ilgaamžiškumą.

Rekonstruotose patalpose, įsikūrusiose Lietuvos policijos mokyklos kaimynystėje, talpinančiose apie 60 darbo vietų, šiuo metu dirba apie 50 pareigūnų. Dalis jų atlieka ikiteisminį tyrimą, kiti – dirbantys Veiklos skyriaus padaliniuose ir reaguojantys į įvykius, patruliuojantys po teritoriją. Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas ir Kauno apskr. VPK viršininkas Darius Žukauskas džiaugėsi atstatytu istoriniu teisingumu - Kauno rajoną aptarnaujantys pareigūnai persikėlė iš mieste buvusių patalpų į rajone esančias naujas patalpas.

Įsikūrus dvigubai erdvesnėse patalpose, nei turėta prieš tai, pareigūnams užtikrinamos puikios poilsio ir darbo sąlygos, padedančios užtikrinti kokybišką ir efektyvų atvykusių gyventojų aptarnavimą. Taip pat naujose patalpose įrengtos specialiai procesiniams veiksmams atlikti pritaikytos patalpos: laikinojo sulaikymo kameros, atpažinimo bei apklausų kambariai, psichologės kabinetas ir vaikų apklausos kambarys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Kazkam prireike patalpu del to sugalvojo perkelt

Kauniete

Kauniete portretas
kaip zmonem vaziuot is kito rajono galo ..arciau nebu galima rast
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių