Pakaunėje užregistruotas 800-asis šiemet gimęs kūdikis

Naujus metus Kauno rajono savivaldybė pasitinka džiaugsmingai – užregistruotas 800-asis pakaunės šiemetis kūdikis. Po šv. Kalėdų į Civilinės metrikacijos skyrių užsukęs jubiliejinio kūdikio tėtis teigė, kad sūnaus gimimas – geriausia kalėdinė dovana.

2000-aisiais iš Kauno miesto į rajoną persikraustęs Edmundas Žukauskas teigė, kad kasdien pasidžiaugia gražėjančiomis apylinkėmis, netrukus renovacijos sulauksiančiu baseinu, savivaldybės dėmesiu vaikų ugdymui. Gyvenimą mieste išmainę į ramesnį gamtos kampelį alšėniškiai vadina vienu geriausių gyvenimo sprendimų.

„Jūs džiaugiatės Kauno rajonu, o mes džiaugiamės, kad jaunų šeimų dėka Kauno rajone gyventojų skaičius ne tik nemažėja, bet ir auga. Labai tikimės, kad pavyks greičiau mažinti eiles į darželius, ir rūpesčių jaunai šeimai bus mažiau“, – kalbėjo kūdikio tėtį atėjęs pasveikinti Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Jonas Gurskas.

Simbolinę dovaną įteikęs vicemeras juokavo: jei šeima būtų luktelėjusi dar porą savaičių, būtų sulaukę 100-mečio vaiko ir didelės dovanos. ELTA yra pranešusi apie Kauno rajono savivaldybės sprendimą kiekvienam 2018-aisiais gimusiam rajono vaikeliui dovanoti 300 eurų vertės kūdikio kraitelį.

Gruodžio 19 d. pasaulį išvydęs Edgaras – antrasis vaikas Edmundo ir Aušros Žukauskų šeimoje. Pirmagimiui Edvardui – jau dveji. Kūčių rytą iš ligoninės namo, į Alšėnus, grįžusi šeima jau „pakrikštyta“ pirmųjų ligų, tačiau džiaugiasi, kad švenčių sulaukė būdami sveiki.

„Gimstant sūnums suprantu, kokios stiprios yra moterys. Mums, vyrams, apie tokią stiprybę belieka tik svajoti“, – gerų žodžių žmonai negailėjo naujagimio tėtis. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių