Pagalba: Kauno policininkai sutvarkė automobilį

Dažnai tenka girdėti, kad policininkai prastai dirba ir ištikus nelaimei, negalima sulaukti jų pagalbos. Tačiau Kauno policininkai rodo visai kitą pavyzdį ir iš kito miesto į Kauną atvykusiam vyrui padėjo sutvarkyti sugedusį automobilį.

Trečiadienį ryte Lietuvos policijos atstovai socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino valstybinę tarnybą atliekančio Eriko padėka. Ji skirta keliems Kauno policijos pareigūnams, kurie padėjo sutvarkyti vyro automobilį, tad iš kito miesto atvykęs Erikas galėjo tęsti kelionę ir laiku atvykti į darbą.

„Aš skubėjau į tarnybą, tačiau kelyje sugedo automobilio variklis, jis pradėjo kaisti. Kreipiausi pagalbos į Kauno policijos pareigūnus. Pareigūnai atvežė vandens, kuris buvo išbėgęs. Pradėjus važiuoti vanduo vėl išbėgo, nes nepašalinau gedimo“, - istoriją pradėjo Erikas.

Vyras tikino, kad nelabai susigaudo apie variklius, todėl paprašė policininkų, kad šie pažiūrėtų, kas atsitiko. Pareigūnams užduotis buvo vieni juokai ir jie greitai nustatė gedimą bei jį pašalino.

„Automobilis buvo sutvarkytas, todėl spėjau laiku nuvykti į tarnybą. Viskas vyko ne mano gimtajame mieste, todėl negalėjau paskambinti draugams ir paprašyti jų pagalbos, teko kreiptis į Kauno pareigūnus. Esu be galo jiems dėkingas. Manau jie nusipelno viešos padėkos“, - gerų žodžių negailėjo Erikas.

Tokia situacija rodo, jog pareigūnai yra pasiruošę padėti visiems, kurie kreipiasi pagalbos. Tai paprasto žmogiškumo pavyzdys, tačiau kai kuriems socialinio tinklo vartotojams toks policijos elgesys pasirodė netinkamas. Komentatoriai kritikavo, jog pagalba buvo suteikta, nes vyras atlieka tarnybą, bet jei būtų paprastas žmogus, jo pagalbos šauksmas būtų neišgirstas. Tačiau su tuo nesutiko Lietuvos policijos profilį administruojantys asmenys. Jie tikino, kad vien jų puslapyje yra daugybė pozityvių istorijų ir padėkų, kuomet pareigūnai padėjo įvairiems žmonėms.

Kitiems „Facebook“ vartotojams kliuvo tai, kad taisyti automobilius yra ne policijos darbas. „Ponas Erikai, Informacija tau. Jei sugedo automobilis, reikia skambinti tech. pagalbai, o ne policijai. Kai bandys tave apiplėšti ir išprievartauti, tada reikia skambinti policijai. Tik nenustebk, kad jie neatvažiuos. Nes tuo metu galbūt jie remontuoja kam nors automobilį“, - komentavo Ramūnas. Tačiau dauguma žmonių dėkojo, kad Kauno policininkai neliko abejingi ir padėjo tokioje situacijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Genadijus

Genadijus portretas
Saunuoliai.Daugiau tokių pareigūnų,o paminėti tikrai verti pagarbos.

Vilgirdas

Vilgirdas portretas
Kai GALĖJO, tai padėjo. Ir nėr čia ko zirsti.

Kopas

Kopas portretas
Na bet jus komentatoriai ir slykstus... Niekada tai tautai neitiksi...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių