Pagerbti aktyviausi Kauno apskrities policijos rėmėjai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Kauno apskrities policija į Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčią sukvietė ne tik policijos pareigūnus, socialinius partnerius, savivaldos atstovus, bet ir policijos rėmėjus.

Padėkos policijos rėmėjams vakaru siekta ne tik padėkoti ir apdovanoti aktyviausiuosius, bet ir visuomenei pristatyti šiuos ypatingus žmonės, kurie savanoriškai savo laiką skiria saugesnės aplinkos kūrimui. Pareigūnai aktyviausiems pagalbininkams dėkojo už tarnybą, už atliktą pareigą. Dėkota vardu tų žmonių, kurie saugūs grįžo namo, kurie net nežino, kad policijos rėmėjų budrios akys stebi, kad miestuose ir rajonuose būtų saugu.

Po šv. Mišių, kurias aukojo Kauno apskrities policijos kapelionas kun. Tomas Karklys, skambėjo Volto Disnėjaus žodžiai: „Pasaulyje gyvena trijų rūšių žmonės. Pirmoji rūšis – „šulinių nuodytojai“ – tai žmonės, kurie  atima drąsą, aiškina, ko  negalite daryti. Yra žmonės -  „vejos pjovėjai“ – tai tie, kurių ketinimai geri, tačiau jie susitelkę tik į save. Jie rūpinasi savo poreikiais, pjauna savo vejas ir niekad neperžengia kiemo ribų, kad padėtų kitiems. Galiausiai yra „gyvybės skleidėjai“ – žmonės, kurie padeda praturtinti kitų gyvenimus, pakylėja ir įkvepia kitus. Jūs esate gyvybės skleidėjai, nes rūpinatės kitais, nesitikėdami atlygio – tiesiog darote gerus darbus vardan kitų. Neabejokite - Jūsų veikla yra matoma ir vertinama“.

Sveikinimo žodį tarė ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Darius Pliavga, kuris džiaugėsi didžiausiu policijos rėmėjų skaičiumi visoje Lietuvoje. „Kauno apskrityje jūsų yra daugiau nei 600. Tai didžiausias policijos rėmėjų skaičius visoje Lietuvoje. Per 10 mėnesių policijos rėmėjai dalyvavo nustatant 672 pažeidimus. Jie dirbo beveik 6 000 val. Ačiū jums už tai“, - dėkojo pareigūnas.

Iš viso buvo apdovanoti 25 policijos rėmėjai. Du iš jų gavo Generalinio komisaro ženklus už nuopelnus, penki – Kauno miesto mero padėkos raštus, aštuoni – Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko padėkas, kiti – knygyno „Pegasas“ dovanų kuponus.

„Blogis neturi šansų klestėti, kai geri žmonės imasi veikti. Jūs esate tie, dėl kurių gerumo negatyvą keičia pozityvas, tie, kurie atsiliepė kviečiami policijos pareigūnų kartu kurti saugią aplinką. Todėl dar kartą dėkojame visiems mūsų pagalbininkams ir tikimės, kad jūsų gretos didės. Sėkmės ir tegul angelas sargas saugoja kiekvieną jūsų“, - dėkojo už gerus darbus ir sėkmės linkėjo Kauno apskrities policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vartotojas

vartotojas portretas
šaunuoliai taip ir toliau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių