Paaiškėjo, kas Kaune organizuos rudens mugę

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 9-11 dienomis Laisvės alėjoje, Vilniaus gatvėje ir Rotušės aikštėje, vyksiančią rudens mugę organizuos konkursą laimėjusi viešoji įstaiga „Sukurta LT“. Dėl teisės tapti šios mugės organizatoriais varžėsi trys dalyviai, skelbia miesto savivaldybė.

„Nugalėtoją nulėmė keli esminiai kriterijai: mugės organizavimo planas, kultūrinė programa bei logiškas mugės zonų paskirstymas. Vertinimo komisijos nariai taip pat atsižvelgė į konkurso laimėtojo patirtį organizuojant panašaus masto renginius“, – teigė Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Sigitas Šliažas.

Tradicinėje mugėje kauniečiai ir miesto svečiai galės įsigyti amatininkų, tautodailininkų gaminių. Mugės metu vyks įvairūs muzikiniai pasirodymai.


Šiame straipsnyje: mugėrudens mugėkaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Manyčiau

Manyčiau portretas
Kad tokiais, atseit, konkursais, jų laimėtojų parinkimo specifika bei technologijomis turėtų susidomėti STT Kauno valdyba. Gi konkurso atrankos komisijos pirmininkas E. Masiulio partietis. Patirties yra sveiko proto dešiniesiems:).

svarbu

svarbu portretas
...surinkti iš prekiautojų didelę duoklę ir pasidalinti su reikalingais žmonėmis (bet ne su Kauno biudžetu). O jau kaip ir kas ten bus, - žinokitės.

pakol meras serga

pakol meras serga portretas
-" kaunas tvarkosi"....reikaliukus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių