Oro uoste triukšmavęs kaunietis Londono nepasiekė

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė girtą kaunietį, susiruošusį skristi į Londoną. Vyras dėl chuliganiško elgesio nebuvo įleistas į lėktuvą, o sulaikytas pasieniečių irgi elgėsi agresyviai.

Antradienio popietę į Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Kauno oro uosto užkardos pareigūnus kreipėsi keleivių antžeminio aptarnavimo kompanijos darbuotojai. Jie pranešė, kad įlaipinimo į lėktuvą, turėjusį skristi į Londoną, metu vienas keleivis nevykdo reikalavimų ir elgiasi chuliganiškai. Buvo įtarta, kad jis yra apsvaigęs. Lėktuvo įgula atsisakė jį skraidinti.

Atskubėję pasieniečiai pamatė girtą, kaip vėliau paaiškėjo, į Londoną susiruošusį 39-erių Kauno gyventoją. Pasieniečiai jį sulaikė. Vedamas į tarnybines VSAT patalpas kaunietis pasieniečius įžeidinėjo. 

Tarnybinėse patalpose jis irgi elgėsi agresyviai – veržėsi rūkyti, triukšmavo aiškindamas, kad jam laikas skristi, nepakluso pasieniečių nurodymams. Kauno gyventoją pareigūnams teko tramdyti jėga, surakinti antrankiais ir uždaryti į laikino sulaikymo kamerą. Chuliganui buvo nustatytas 3,31 promilės girtumas. 

Kiek vėliau pasieniečiai kaunietį perdavė policijos pareigūnams, kurie tirs šį įvykį. Lėktuvas iš Kauno į Londoną pakilo laiku ir be triukšmadario.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nezinomas

nezinomas portretas
va cia vadinas lietuvika kultura,kuo girtesnis tuo sustrenis.nespejio prasiblaiviti,tegu dziaugesi,kad anglijos policija negrebe butu gerokiai apsimokejias pas Karaliene.haha.

nežinomam

nežinomam portretas
O tu pasirodo esi "kultūringas" šustras ruskelis, ir dar nebėgi į ten, kur "zdiesj russkij duch, zdies russju pachnet".
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių