Operetės pertraukos metu skambėjo „Tautiška giesmė“

Festivalyje „Operetė Kauno pilyje“ 21-ąją valandą pasirodymas buvo sustabdytas ir sugiedota „Tautiška giesmė“.  Taip festivalio svečiai ir dalyviai įsijungė į pasaulinį lietuvių chorą, giedantį himną savo šalies garbei.

„Tautiškos giesmės aplink pasaulį" organizatorių teigimu, šalies himnas buvo giedamas ne tik Lietuvoje, bet ir Airijoje, Didžiojoje Britanijoje, Italijoje, Vokietijoje, Graikijoje, Argentinoje, Danijoje, Australijoje, Kanadoje, Norvegijoje, Olandijoje, Ruandoje bei Škotijoje. Tai jau tapo gražia tradicija šalyse, kuriose yra susibūrusios lietuvių bendruomenės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

copy

copy portretas
3. TIESOS 2012 07 06 16:16 Mano mama sakė, kad daugiau vargo patirsime, kada ateis į valdžią ponai.Buvau pirmose sąjūdžio gretose, po to sukūriau verslą, kurį užvaldė reketininkai(trys jau mirę, vienas teisiamas, vieno žmona valdo jį ir dabar)Tad prie namo Jotvingių g.Nr 13 kas galite taip pat uždekite žvakutes.Tame name skriaudžiama 9 metų mergaitė, motina Ingrida nevygdo teismo nutarties, neleidžia dukrytei bendrauti su tėvu, giminaičiais, draugėmis. Motina atėmė telefoną ir sukarpė kortelę.Nusiaubė jos sodo namelį su taksistu tomu, išlaužė spynas, išvežė iš namų brangius baldus, kitus daiktus, išmetė tris dukrytės gyvūnus, kurie nugaišo vienu metu(manau nunuodijo)namuose baliai, vaikai neprižiūrimi, tėvui pastoviai grasinama sms ir telefonu.Visos tarnybos žino apie tai, bet neiko nedaro, laukia naujos tragedijos, nes bijo Žaibiško greičio nusavintojos po reketioro vyro mirties...Kur tiesa šioje šalyje, kada net dabar reketiorai daro tvarką joje.TIESOS! TIESOS! TIESOS!

pks

pks portretas
labai taiklus straipsnis yra laisvame laikrastyje kodel as negiedojau tautiskos giesmes.Ir as negiedojau ,nes viska valdzioje esantys mankurtai apderge.Geguzes 17 trype sud...batais trispalve.

o as

o as portretas
buvau, giedojau. Labai miela, kai aplink zmones tikrai nuosirdziai su asara akyse, gieda, sypsosi. Tai gera paliko.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių