N.Venckienės skundas keliauja į Apeliacinį teismą

Dėl Laimutės Stankūnaitės ir velionio Drąsiaus Kedžio dukros globos kovojančios teisėjos Neringos Venckienės skundas dėl jai pateikto reikalavimo atsiųsti originalų prašymą, kuriame ji prašo Kėdainių rajono apylinkės teismo nušalinimo, bus svarstomas Lietuvos apeliaciniame teisme.

Panevėžio apygardos teismas, gavęs iš Kėdainių faksu atsiųstą N.Venckienės prašymą nušalinti visą Kėdainių rajono apylinkės teismą, pareikalavo iš N.Venckienės prašymo originalo. Ji šį dokumentą turėjo vėliausiai išsiųsti vasario 6 dieną. Tačiau pasibaigus šiam terminui, N.Venckienė pareiškė, kad originalą ji jau anksčiau yra išsiuntusi į Kėdainius, todėl vietoje kito prašymo pateikė skundą.

Penktadienį Kėdainių rajono apylinkės teismas atsiuntė atsakymą, kad neturi jokio originalaus prašymo. „Tada N.Venckienės skundą ta pačią dieną išsiuntėme į Lietuvos apeliacinį teismą, kur jis bus nagrinėjamas kitą savaitę“, – sakė Panevėžio apygardos teismo ryšių su visuomene atstovė Jolita Gudelienė.

N.Venckienė nepasitikėjimą Kėdainių rajono apylinkės teismu pareiškė dėl to, kad tas pats teismas priėmė sprendimą perduoti mergaitės globą L.Stankūnaitei, taip pat šis teismas atmetinėjo kitus po sprendimo teiktus jos prašymus.

Antstolė Sonata Vaicekauskienė sausio viduryje prašė leisti naudoti priverstines priemones, vykdant Kėdainių rajono apylinkės teismo nutartį priskirti velionio D.Kedžio dukros globą jos motinai L.Stankūnaitei. Likus pusvalandžiui iki prašymo nagrinėjimo, N.Venckienė faksu atsiuntė prašymą teismą nušalinti.

S.Vaicekauskienė vasarį dar nusprendė pateikti Kėdainių rajono apylinkės teismui prašymą N. Venckienei skirti baudą – po 1000 litų už kiekvieną pradelsta dieną, kai nevykdoma teismo nutartis.

Antstolė buvo įpareigojusi N.Venckienę gera valia perduoti globotinę motinai gruodžio 30 d. ir sausio 11 d. Abu kartus N.Venckienė globotinės į paskirtą vietą nenuvežė, tvirtindama, kad prieš mergaitę prievartos nenaudos, nes esą ji nenorinti gyventi su motina.

Nutartis dėl mergaitės gyvenamosios vietos priimta gruodžio 16 d. Joje buvo numatytas 14 dienų laikotarpis, per kurį L.Stankūnaitė turėjo ilginti pasimatymus su dukra, kol jie pasieks 6 valandas. Tačiau motina su dukra bendravo ilgiausiai 4 valandas, nes daug pasimatymų neįvykdavo. N.Venckienės teigimu, mergaitė sutikdavo matytis su L.Stankūnaite tik namuose, o į neutralią vietą vykti atsisakydavo.

Vasario 13 dieną Vilniuje turėtų būti atversta pedofilijos byla, kurioje mažametės velionio D.Kedžio ir L. Stankūnaitės dukrelės tvirkimu įtariamas mirusysis Andrius Ūsas.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Neringa

Neringa portretas
Sėkmės, mes su Tavimi!

LAIMUTE I

LAIMUTE I portretas
BUK STIPRI KOVOJE SU VIOLETINIAIS KEDUFILAIS.

ji negali but ne tik globeja

ji negali but ne tik globeja portretas
,bet ir atimti motinystes teises, ka mato jos vaikas,kas is jo isaugs toje seimoje,sanderiai su nusikakteliais,planai sekimu,santazai.,grobimai,klastotes ,issisukinejimai,melas vien melas.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių