N.Venckienė nežino, kur jos dukterėčia

Kauno teisėja Neringa Venckienė pareiškė, kad prieš jos dukterėčią šios perdavimo motinai Laimutei Stankūnaitei metu buvo naudojama „baisi fizinė ir psichologinė“ prievarta, ir mergaitė esą buvo sužalota.

„Vaiko atžvilgiu prievartą naudojo neatsižvelgdami į jokias aplinkybes“, – žurnalistams sakė N.Venckienė. – Manau, ir mergaitė sužalota, bet jie paprasčiausiai slėps. (...) Kad mergaitę plėšiant ji buvo sužalota, nėra jokių abejonių".

Pasak N.Venckienės, girdint jos pačios nepilnamečiui sūnui ir dukterėčiai, pareigūnai su benzininiais pjūklais pjovė duris, kitas išlaužė ir išdaužė.

„Vaikas baisioje streso būsenoje“, – pareiškė teisėja.

Anot N.Venckienės, pareigūnai iš kambario, kuriame vyko perdavimas, „už rankų ir kojų“ išnešė jos tėvus, išsukinėjo jų paruoštas filmavimo kameras, jai pačiai užlaužė rankas, o mergaitės motina Laimutė Stankūnaitė su savo advokatu Gintaru Černiausku „plėšė nuo jos mergaitę“.

Teisėja teigė esanti įsitikinusi, kad mergaitė veikiama vaistais: „Čia pradžia dar tų vaistų“.

„Manau, kad ji ruošiama Ūso bylai“, – sakė N.Venckienė.

Ji sakė kol kas nespėjusi niekam apskųsti mergaitės perdavimo, bet teigė ketinanti tai padaryti – kreiptis visų pirma dėl sužalotos savo rankos.

Pasak jos, perduodant mergaitę, tai stebėjo pareigūnai Remigijus Juodkas, kuris esą užmetė užklotą mergaitei ant galvos, taip pat Saulius Vaitiekūnas, Romas Oželis, vaiko teisių apsaugos specialistės.

„Šituos mačiau, ir jie visi stebėjo, kaip tas vaikas plėšiamas“, – teigė ji.

N.Venckienė sakė, kad nebuvo informuota oficialiai apie numatytą mergaitės perdavimą, „girdėjusi nuogirdas“, bet nesitikėjusi to.

Ji sakė šiuo metu nežinanti, kur yra mergaitė, ir mananti, kad jai bus neleidžiama bendrauti su dukterėčia. N.Venckienė teigė reikalausianti, kad jai būtų leista pasimatyti su mergaite.

„Pirmiausia rašysiu pasimatyti su mergaite. (...) Pagal Civilinį kodeksą reikia kreiptis į Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojas, kad jos turi teisę, o jeigu ne, tai tada į teismą dėl bendravimo su vaiku tvarkos nustatymo. Galiu ir aš, ir mano tėvai“, – teigė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ziurkei

ziurkei portretas
ziurke tu,pasiziurek gerbiamo advokato automobilyje filmuota medziaga,kur mergyte dziaugiasi budama su mama....ziurke tu ziurke ir kada tu baigsi loti!!!! tavo ateitis jau aiski,eisi i cype ko mes tau ir linkime!!! tu tai tikrai nesuzinosi niekada kur bus Laimute su savo dukrele!!!

Nuoširdžiai

Nuoširdžiai portretas
Sekmes Laimai ir jos dukrytei istrukus is klano pinkliu... valio

venckienei

venckienei portretas
neasarok cia lasiuku prisislasinus - nieks tavim netiki raganu ragana tu! Pasimatymu jai dar :) kokiu pasimatymu, kokio velnio tu turi teise i tuos pasimatymu, o seniai? Paskaiciuokim kiek stankunai laiko anukes nemate...va gal po tiek laiko ir jus pasimatysit...kazin tik ar mergaite benores a? kaip dabar su vaiko norais bus?:)
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių