Nuvežti vaiką į darželį trukdo kelio ženklas

Nuvežti vaikus į darželį trukdo kelio ženklas. Su tokia kliūtimi susidūrė tėvai, savo atžalas kasryt vežantys į lopšelį-darželį „Nežiniukas“, įsikūrusį Dainavos mikrorajone.

Nuvežti vaikus į darželį trukdo kelio ženklas. Su tokia kliūtimi susidūrė tėvai, savo atžalas kasryt vežantys į lopšelį-darželį „Nežiniukas“, įsikūrusį Dainavos mikrorajone.

Pasiekti darželį galima vienintele Vakarų g., tačiau įsukus į šią gatvelę vairuotojus pasitinka kelio ženklas, draudžiantis automobilių eismą. Trečiadienio rytą kauniečių čia laukė staigmena – policijos ekipažas baudė įvažiuojančius vairuotojus.

„Mano vyras šįryt vežė vaiką, deja, jis buvo nubaustas“, – apmaudą liejo kaunietė Agnė Borovska.  

Moteris teigė, kad į Vakarų g. gali įvažiuoti tik tie gyventojai, kurie čia turi nuosavus namus.

Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo pavaduotojas Gintautas Degutis aiškino, kad kelio ženklas, draudžiantis eismą, šioje gatvėje stovi jau ne vienerius metus.

„Gatvės gale yra akligatvis. Jeigu iš ryto visi tėvai vienu metu suvažiuotų iki darželio, nė vienas automobilis nebeišvažiuotų, nes tiesiog neturėtų kur apsisukti. Tai labai siaura gatvė“, – tvirtino G. Degutis.

Jo teigimu, įrengti eismą ribojantį ženklą prašė ir darželio vadovybė, ir gyventojai.

„Netoli yra prekybos centro „Šilas“ automobilių stovėjimo aikštelė, todėl transporto priemonę galima ten palikti ir nuvesti vaikus iki darželio“, – sakė G. Degutis.

Valdininkas taip pat siūlė tėvams vietos automobiliui paieškoti ir šoninėse gatvelėse, į kurias nedraudžiama įvažiuoti. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jopapa

Jopapa portretas
Labai teisingas zenklas!Nera ko grustis visiems iki iejimo su masinom tinginiams!Prasieiti nuo ''SILAS'' galit 100m. bus manksta rytine ir jum ir vaikam,nereiks bezdet ir smirdet masinose!

siaip

siaip portretas
„Netoli yra prekybos centro „Šilas“ automobilių stovėjimo aikštelė, todėl transporto priemonę galima ten palikti ir nuvesti vaikus iki darželio“, – sakė G. Degutis. Valdininkas taip pat siūlė tėvams vietos automobiliui paieškoti ir šoninėse gatvelėse, į kurias nedraudžiama įvažiuoti. >>> Silo aikstele papuosta lentelemis, kad atseit tik centro lankytojams (aisku tokios lenteles KET nenumatytos, tai galima statyti, bet ryte ten visa aikstele uzgrusta). Visos kitos sonines gatveles irgi apstatytos automobiliu eisma draudzianciais zenklais.

G

G portretas
Labai reikalingas zenklas.Ir nera ko tingeti - 100 m. ryte - sveika ir tetukui ir vaikuciui.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių