Nustebinti mylimiausią: kokias gėles dovanoti mamai?

  • Teksto dydis:

Ramybės neduoda klausimas, kokias gėles šiais metais padovanoti mamai? Šį kartą pamėginkite parinkti puokštę ar pavienes gėles, atsižvelgiant į brangiausio pasaulyje žmogaus charakterį.

Konservatyvus požiūris į gyvenimą?

Jai tikrai patiks stambiažiedės lelijos, kurios žavi prisirpusio raudonio, burgundiško vyno spalvos rožių žiedais. Taip pat galite pagalvoti ir apie kelis metus žydinčias (stabilizuotos gėlės, kurios konservuojamos specialiu būdu) rožes. Dar vienas pasiūlymas – daug žiedų turintis vazoninis augalas.

Visa galva panirusi į verslo reikalus?

Jūsų mama greičiausiai ilgisi ramybės, poilsio, šviesos. Nudžiuginkite ją geltonomis rožėmis, lelijomis ar chrizantemomis, kurios mažina stresą, įtampą, teikia energijos. Tiktų ir geltonų ar baltų gėlių puokštė, taip pat šiuo metu populiarios gėlių dėžutės.

Gamtos mylėtoja?

Tuomet jai bus malonu iš vaiko rankų priimti gerberų, irisų, eustomų, alstromerijų, tulpių, kitokių darželiuose jau sužydusių gėlių. Jos žadina lengvumo, šilumos jausmus.

Aktyvi ir sportiška?

Rožės ar orchidėjos jai bus tarsi komplimentas, kuris primena, kokia jį šauni, pasitempusi, spinduliuojanti gyvenimo džiaugsmą.

Namų šeimininkė?

Tokiai mamai dovanokite spalvingų tulpių ar įvairių gėlių žiedų puokštę, išduodančią jūsų meilę ir rūpestį.

Mama džiaugsis bet kokia su meile išrinkta puokšte ar vieninteliu gėlės žiedu. Svarbiausia ją stipriai priglausti.

Naudingi patarimai

*Jeigu apie dovaną mamai negalvojate, ją galite nudžiuginti gurmaniškų skanėstų kompozicija, kuri vadinama valgoma puokšte.

*Gegužės pirmąjį sekmadienį mamos aplankyti negalėsite? Užuot ją sveikinus iš anksto, geriau pasinaudokite kurjerio paslauga. Jai tai bus dviguba staigmena!

*Patartina mamai nedovanoti dirbtinų gėlių. Kad ir kokios dailios jos būtų. 

Išskirtinius pasiūlymus ir įvairias gėlių kompozicijas galite rasti salone, kuris įsikūręs Savanorių pr. 319 a, Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BOBUTE

BOBUTE portretas
na negrybauk-KAUNE KIEKVIENAME geliu kioskely...salonuose-gyvu geliu pilna...TIK TUREK EURIUKU...

Nu

Nu portretas
nežinau? Turbūt skersai, išilgai pereičiau visus miesto ir kaimo darželius, bet šiemet nei irisų,tuo labiau eustomų ar gerberų su žiburiu nerasčiau, nebent ten straipsnelio šone, kur reklamuojat darželį Tarp gėlių.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių