Nusipelniusiems kauniečiams – garbės ženklai ir medaliai

Trečiadienį Vasario 16-osios proga Kauno rotušėje įteikti Santakos garbės ženklai ir pasidabruoti bei žalvariniai Jono Vileišio medaliai kauniečiams, nusipelniusiems savo darbais ir prisidedančiais prie valstybingumo puoselėjimo.

1-ojo laipsnio Santakos garbės ženklas įteiktas Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos valdybos pirmininkui Antanui Lukšai. 2-ojo laipsnio Santakos garbės ženklas – režisieriui, pedagogui, aktoriui Gyčiui Bernardui Padegimui. 3-iojo laipsnio Santakos garbės ženklai įteikti Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos narei Jūratei Elžbietai Marcinkevičienei, Lietuvos rašytojų sąjungos nariui prozininkui Rimantui Marčėnui, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentui prof. Mečislovui Rondomanskui bei tarptautiniam šachmatų didmeistriui Algimantui Butnoriui.

Pasidabruoti burmistro J.Vileišio medaliai įteikti Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčios klebonui Vytautui Grigaravičiui ir nusipelniusiam inžinieriui projektuotojui, Lietuvos šaulių sąjungos nariui Vytautui Žiūrai. Žalvariniai J.Vileišio medaliai įteikti tautodailininkei Onai Jazerskienei ir rašytojui Petrui Venslovui.

„Labai džiugu, kad Vasario 16-osios proga esame pagerbti. Šie apdovanojimai priklauso ne tik mums, bet ir komandoms, nes vienas žmogus be pagalbininkų mažai ką galėtų atlikti. Linkiu, kad niekada nepristigtų tų žmonių, kurie mums padeda, ir tų, kurie mus pastebi", – apdovanotųjų vardu dėkojo Kristaus Prisikėlimo bažnyčios klebonas V.Grigaravičius.


Šiame straipsnyje: Vasario 16-ojiVasario 16

NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Sveikinu busima Kauno vyskupa su medaliu.

Pasaulio pabaiga

Pasaulio pabaiga portretas
Jeigu tokį dvasininką apdovanoja už gerus darbus, tai žemėje švento nieko neliko.Apsaugok Dieve nuo tokio dvasininko mūsų Tautos šventovę.

buvusi kaimyne

buvusi kaimyne portretas
tai o kur,musu mylimas profesorius,zydukas???jis gi,taip megsta visokius apdovanojimus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių