Nuoširdžiausio Kauno gydytojo rinkimai vėl startuoja

Artėja balandžio 27–oji, Medicinos darbuotojų diena. Jau ketvirti metai, kai šia proga Lietuvos gydytojų sąjungos Kauno filialas ir "Kauno dienos" redakcija skelbia Nuoširdžiausio mūsų miesto gydytojo rinkimus.

Artėja balandžio 27–oji, Medicinos darbuotojų diena. Jau ketvirti metai, kai šia proga Lietuvos gydytojų sąjungos Kauno filialas ir "Kauno dienos" redakcija skelbia Nuoširdžiausio mūsų miesto gydytojo rinkimus.

Trejų metų patirtis įrodė: mūsų mieste dirba itin daug savo gyvenimą šiai misijai skyrusių, ligoniams pasiaukojusių gydytojų. Kaunas – medicinos lopšys, gydytojai daug metų buvo rengiami vien tik šiame mieste. Dabar jame yra labai daug gydymo įstaigų, jos garsėja pažangiausiais gydymo metodais ir profesionaliausiais specialistais.

Nuoširdumas – tai dar viena savybė. Ji itin svarbi gydytojų pacientams, padedanti sveikti. Tuo įsitikinome iš gausybės "Kauno dienos" skaitytojų laiškų, gaunamų kiekvieną pavasarį, paskelbus Nuoširdžiausio Kauno gydytojo rinkimus.

Žodžiai, skirti ligonių sveikatai ir gyvybei gelbėti pasiaukojusiems medicinos darbuotojams, yra moralinis atpildas už jų sunkų ir nepakankamai atlyginamą darbą. Darbą, kuris, uždarius palatos ar kabineto duris, nesibaigia, nes mintys apie sunkius ligonius ir jų gydymo būdus neapleidžia, kol jie nepasveiksta. Tuomet suserga kiti.

Taigi pasidalykime tuo, ką patyrėme, susidūrę su liga ir ją įveikę profesionalių, nuoširdžių gydytojų dėka. Pagerbkime žmones, be kurių neišgyventume.

Laiškų apie nuoširdžius Kaune dirbančius gydytojus laukiame adresu: Kęstučio g. 86, 44296 Kaunas, sveikata@kaunodiena.lt, portale www.kaunodiena.lt.

Jūsų verdiktą skelbsime balandžio 27-ąją. Pirmuosiuose, prieš trejus metus surengtuose rinkimuose Nuoširdžiausia Kauno gydytoja tapo terapeutė Aldona Anastasija Valienė, 2014-aisiais – chirurgas Almantas Maleckas, pernai – taip pat chirurgas Jonas Andriuškevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to- pacientas

to- pacientas portretas
sutinkame!!!siulome surenkti ligoniu-pacientu ANONIMINE[butinai!] APKLAUSA ar rinkimus tokiu gydytoju-"VILKU"....daznai tenka su tokiais"bendrauti",kurie drebia:"ko tu cia atejai ir gaisini mano BRANGU[!?]laika....

Nuoširdųs

Nuoširdųs portretas
PCIENTAI yra irgi labai didelė vertybė. Labai didelė.

Pacientas

Pacientas portretas
Kaune nuoširdžiausias gydytojas yra 50 eurų kupiūra, (pernai buvo 200 lt.). Tegul meta į mane akmenį tas kuris išlaukė visas eiles po du mėnesius, ir kuriam gydytojas, už gaunamą iš gydyklos algą, dirbo savo darbą/atliko savo pareigas. Jei yra Kaune nuoširdus šeimos gydytojas, tegul pasirašo čia, registruosius.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių