Nuo penktadienio Kaune pradedamas šildymo sezonas

Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Antanas Navakauskas pasirašė įsakymą, kuriuo nuo penktadienio, spalio 14 dienos, mieste pradedamas 2011-2012 metų šildymo sezonas.

Šilumos vartotojai gyvenamuosiuose namuose turi teisę, suderinę su tiekėju, jeigu yra techninės galimybės, patys nuspręsti dėl savo pastatų šildymo pradžios, nepažeisdami higienos normų.

Šildymo sistemų prižiūrėtojai šildymo sistemas turėtų paleisti per penkias kalendorines dienas nuo šildymo sezono pradžios paskelbimo.

Trečiadienį Kaune pradėtos šildyti ikimokyklinio ugdymo, mokymo ir gydymo įstaigos.


Šiame straipsnyje: šildymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

individualus taupus

individualus taupus portretas
Individualus (autonominis) buto šildymas su karšto vandens paruošimu yra bemaž tris kartus pigiau nei (sovietinė atgyvena) monopolistų centralizuotas butų ir pievų šildymas. Pavyzdys: 2010 gruodis. Trijų kambarių butas (75 kv. m.) su individualiu šildymu ir karšto vandens paruošimu (naudojant dujas) Vilniuje. Sunaudota dujų (per mėnesį) už 230 litų. Dujų kaina - 1 litas 56 centai už kub. m. 2011 Sausis Sunaudota dujų (per mėnesį) už 220 litų (netaupant). 2011 Vasaris Sunaudota dujų (per mėnesį) už 180 litų (netaupant). Šeima džiaugiasi ekonomišku buto šildymu. Tokių šeimų, gyvenančių ekonomiškame bute, daugėja Vilniuje, Kaune ... Individuali (autonominė) kiekvieno buto šildymo sistema turi būti įgyvendinta, renovuojant daugiabučius arba kitaip. Laisvai pasirenkant ...

eikite nakui

eikite nakui portretas
su savo sildymo sezonu...

PASAKA

PASAKA portretas
Kalbant apie individualu sildyma daugiabuciuose, visada nutylima apie jo irengima. Juk kiekviename daugiabutyje rasi 10-15 pensininku, kuriems papildomos islaidos yra siaubas. Atsiras ir 10 butu , kurie yra pries. Dali name esanciu butu atjungti tai jau - BROLIU GRIMO pasakos.
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių