Neveronių gimnazijoje įsikurs ir seniūnija

  • Teksto dydis:

Kauno rajono Neveronių gimnaziją planuojama rekonstruoti taip, kad po vienu stogu galėtų įsikurti Neveronių seniūnija ir Ramučių kultūros centro laisvalaikio salė.

Šiuo metu rengiamas gimnazijos rekonstrukcijos projektas. Jį rengia viešųjų pirkimų konkursą laimėjusi bendrovė "Synergy Solutions". Savo pasiūlymus ji turi pateikti iki balandžio pabaigos.

Pagal pirminį projekto variantą, rekonstruotose daugiafunkcėse klasėse galės mokytis per 700 mokinių. Numatyta atnaujinti aktų salę, choreografijos klasę, sporto salę su persirengimo kambariais ir dušais, kabinetus, biblioteką, įrengti laisvalaikio bei poilsio erdves, kiekviename aukšte – po tualetą. Rekonstruotoje valgykloje bus įrengti sandėliai ir papildomos patalpos. Rekonstrukcija bus įgyvendinama etapais.

Ketvirtadienį Kauno rajono savivaldybėje vykusiame susirinkime meras Valerijus Makūnas, administracijos direktorius Antanas Nesteckis ir Neveronių gimnazijos vadovai su projekto vadovu Tomu Kazlausku sutarė koreguoti projekto užduotį, rekonstruotame pastate numatant patalpas seniūnijai ir laisvalaikio salei. Taip atnaujintas pastatas būtų pritaikytas ne tik mokyklos, bet ir visos bendruomenės reikmėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

močiute

močiute  portretas
jau2020 prie pabaigos rinkimai čia pat Pranskietis neatvaziuos šiais metais? ar kiti norintis į valdžią ateiti?naujienų iš viso nesigirdi seniūnijoje galvalsuoti kvies į naujai pastatytą rekonstruota mokykla-seniunyja-posedziu salė?????

as

as portretas
Maziausiai 10 metu teks laukti kada projektas bus pradetas igyvendinti.Projektu ruosimas - pinigu plovimas ir akiu dumimas.Tai mero gerai ivaldytas propogandos triukas.Pasiziurekite i praeitu rinkimu rezultatus seniunijose ir pamatysite kur socdemai nukreipia savo propoganda.

Kauno r. gyventojas

Kauno r. gyventojas  portretas
Cia tik projektas, igyvendinimo gali tekti laukti 10-mecius, nes jau dabar eilutej stovi kruva parengtu panasiu projektu ne vienerius metus. Mano galva, tai eilinis priesinkiminis triukas, kaip ir tie, eilejelaukiantys projekciukai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių