Nemokama mankšta Santakoje – iki rugsėjo vidurio

Liepos mėnesį Santakoje startavusi nuotaikinga mankštos programa „Judėk linksmai" ir toliau kviečia kauniečius nemokamai mankštintis gryname ore.

Iki pat rugsėjo vidurio po atviru dangumi vyksiančias mankštas profesionalūs treneriai veda kartu su žinomais kauniečiais – Joana Bartaškiene, Inga Budriene, Gabriele Martirosianaite ir kitais. Iniciatyvos tikslas – paskatinti miesto gyventojus sportuoti reguliariai.

Birželio mėnesį Geros sveikatos klubo, kuris ir organizuoja užsiėmimus, užsakymu atliktas tyrimas atskleidė, kad daugiau nei pusė (52 proc.) Lietuvos gyventojų sportą įvardija kaip vieną svarbiausių veiksnių, lemiančių gerą žmogaus sveikatą. Vis dėlto net 42 proc. apklaustųjų prisipažino sportuojantys nereguliariai, kai pasitaiko proga, o beveik penktadalis (18 proc.) teigė, kad visai nesportuoja.

„Nemokama mankšta – puiki proga sportuoti bei bendrauti tiems, kurie iki šiol turėjo mažiau galimybių tai daryti, pavyzdžiui, senjorams. Taip pat tai naudingas laisvalaikio praleidimo būdas atostogas mieste leidžiančioms šeimoms bei jaunimui", – įsitikinęs Geros sveikatos klubo steigėjas Kęstutis Čereška.

Kauniečiams pristatomos nesudėtingos mankštos programos. Grojant linksmai muzikai, užsiėmimuose naudojami įvairūs šokių, kovos menų, jėgos ir kiti elementai. Miestiečiai gali dalyvauti keturių skirtingų rūšių mankštoje: energingose „Cardio Pump„ ir klasikinėje aerobikoje, šokių treniruotėje „Zumba“ ir „Thai bo" mankštoje su kovos menų elementais.

Mankšta vyksta kiekvieną sekmadienį nuo 13 val. Santakos pievoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atsiprašau

atsiprašau portretas
gal galima butu plačiau apie "žinomus kauniečius",nes nepamenu tokių įžimybių.Ačiu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių