Neliko ir A.Puidoko

Kauno savivaldybės atstovai patvirtino, kad iš pareigų traukiasi įmonės "Automobilių stovėjimo aikštelės vadovas Algimantas Puidokas. Apie penkiolika metų vadovavęs A.Puidokas postą palieka bendru sutarimu.

Vieša paslaptis, kad jis buvo vienas iš tų savivaldybės įmonių vadovų, kurie naujos kadencijos valdžios netenkino nei darbais, nei savo reputacija. Buvęs įmonės "Automobilių stovėjimo aikštės" vadovas iki sutikdamas palikti pamėgtą darbo vietą, ilgokai atostogavo, o paskui dar turėjo ilgoką nedarbingumą.

A.Puidokas ir ankstesnės kadencijos vadovų buvo raginamas trauktis iš pareigų, tačiau liko įprastoje vietoje.

Paskui A.Puidoką driekiasi įtartinų istorijų šleifas. Jo pavardė nuskambėjo galimoje nelegalių leidimų automobiliams statyti istorijoje.

Kauno apygardos teisme vis dar nagrinėjama Kauno vicemero Kęstučio Kriščiūno baudžiamoji byla. Kaltinamųjų suole šalia buvusio vicemero sėdi ir A.Puidokas. Tyrėjų surinktais duomenimis, A.Puidoko vadovaujamos įmonės "Automobilių stovėjimo aikštelės" lėšomis buvo remontuojamas K.Kriščiūnui priklausantis automobilis.

Įmonės "Automobilių stovėjimo aikštelių" vadovą A.Puidoką keičia Justas Limanauskas. Iki šiol jis laikinai vadovavo šiai įmonei.

Įmonė atsakinga už automobilių aikšteles miesto centre, parkavimą mieste, rinkliavą ir mokesčius už automobilių stovėjimą Kauno m



NAUJAUSI KOMENTARAI

asss

asss portretas
Ir kuom jis serga? alkoholizmu nebent, sergantis zmogus tokiu zandu neuzsiaugina, nelenciu as jo.....

senai reikejo valymo

senai reikejo valymo portretas
savivaldybeje daug yra uzsisedejusiu zmoniu.atejo laikas pravalyt ju gretas.kaune zmoniu mazeja o savivaldybej daugejo zmoniu,dar seniunijos.perdaug valdanciuju.gerai kad meras sumazins dirbanciuju skaiciu,ka ju ten dirba ka jie veikia kavute geria

Kaunietis

Kaunietis portretas
Naujasis vadovas , mano nuomone, yra persilpnas šiai pareigybei.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių