Neblaivus kaunietis užpuolė policininkus

Ketvirtadienį viename Kauno bute neblaivus kaunietis išplūdo ir užpuolė policijos pareigūnus.

Incidentas įvyko apie 14 val. Taikos prospekte esančiame bute. Tuo metu čia vyko išgertuvės. Linksminosi 31 metų buto šeimininkas A.P., 10-ia metų už jį vyresnė sugyventinė ir svečias.

Pareigūnai atvyko tramdyti įsisiautėjusios kompanijos. Garsia muzika, trenksmai, nesiliaujančiu trukšmu telefonu skundėsi kaimynai. Tačiau pareigūnų laukė netikėtumas.

Neblaivus buto šeimininkas Kauno miesto Dainavos policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėją R.Č. ir kartu buvusį postinį R.C. išplūdo necenzūriniais žodžiais, pastarajam sudavė į veidą.

A.P. į veidą trenkė ir tyrėjai, viena ranka sugriebė moteriai už plaukų, o kita ranka sugriebęs už gerklės, nuvertė ant žemės ir ją spardė.

Pareigūnė nukentėjo stipriai. Dėl kojos raumens plyšimo ir veido sumušimo gydoma ambulatoriškai. Gydymas gali užtrukti beveik mėnesį.

Neblaivūs sugėrovai sunkiai orientavosi aplinkoje. A.P. sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,28 promilės girtumas, šeimininko sugyventinei - 1,75. Girčiausias buvo svečias - 4,65 promilės.

Pareigūnų duomenimis, kompanija oficialiai nedirbanti. Tačiau policininkams jie aiškino, kad dirba statybose. Kadangi lijo lietus ir dirbti buvo nemalonu, grįžo namo išgerti.


Šiame straipsnyje: užpuolimassužalojimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

karlas

karlas portretas
Normalioje salyje butu ne arestineje, o jau butu nusautas... Uz tai, kad uzpuole policijos pareiguna...ziauru tai, bet taip yra. O su musu istatymais geriau tegu sumusa pareiguna, bet jis nepanaudos jokiu priemoniu, kad apsigintu, nes bijo...Uztampys paskui po prokuraturas ir teismus... Ir mes dar norime kad butu tvarka ir kad ten dirbtu profesionalai uz vargana aplaizyta tukstanteli???

maladec maladec

maladec maladec portretas
mazai dar tiem oziam patys ka isdarineja mentai

medikas

medikas portretas
niekas nezino , kas ten is tikruju buvo . Tikima tik viena - uniformuotoju versija , taciau juk jie smurtavo svetimame bute , o kojos raumuo gali nutrukti tik tada , kai asmuo pats spardo ar bando spardyti kita asmeni ar daikta ?... Tad tiketina , jog tyreja galimai ir meluoja ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių