Neblaivus įkliuvęs „Kauno autobusų“ vairuotojas atsisveikino su darbu

  • Teksto dydis:

Savaitės pabaigą bendrovėje "Kauno autobusai" apkartino sulaikytas neblaivus autobuso vairuotojas. Jis įkliuvo sekmadienį, o vakar bendrovės vadovai pranešė, kad vairuotojas atleistas iš darbo.

Autobuso vairuotojas bendrovėje dirbo devynerius metus. Per šį laiką nė karto nebuvo nusižengęs. Pats vairuotojas tokio savo elgesio paaiškinti nesugebėjo. Už tokį šiurkštų pažeidimą "Kauno autobusų" vadovybė taikė griežčiausią nuobaudą ir jau kitą dieną nutraukė darbo sutartį su vairuotoju.

"Kiekvienas bendrovės vairuotojas darbo dieną pradeda ir baigia tik pasitikrinęs alkoholio matuokliu dispečerinėje. Griežtos vidaus taisyklės prie vairo sėsti leidžia tik visiškai blaiviam asmeniui. Be to, dažnai organizuojame ir išvažiuojamuosius patikrinimus, kurių metu speciali grupė tikrina vairuotojų blaivumą tiesiog atsitiktinėse miesto vietose", – teigė bendrovės transporto eksploatacijos direktorius Rimas Stankaitis.

"Tai tikrai neatsakingas ir nesuvokiamas darbuotojo elgesys. Mūsų įmonė niekada netoleruos tokio neatsakingumo darbo vietoje, todėl nusprendėme gerokai padidinti išvažiuojamųjų patikrinimų skaičių ir tikimės, kad ateityje tokių šiurkščių nusižengimų nepasitaikys", – pridūrė "Kauno autobusų" generalinis direktorius Mindaugas Grigelis.

Bendrovės vadovybė atsiprašo savo keleivių ir visų miesto eismo dalyvių už neatsakingą autobuso vairuotojo elgesį ir tikina naudosianti visas įmanomas priemones užkirsti kelią tokiems pažeidimams ateityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne autobuso vairuotojas

ne autobuso vairuotojas  portretas
Man tai labiausiai uzkliuna ne autobusai ar troleibusai, bet gaidziai su lengvomis auto :)

NA NA

NA   NA portretas
svarbu ne įkliūti svetimiems ,o saviems užtenka kyšio ,taip nuo seno buvo ir bus ,kol sovietinė nomenklatūra valdys Lietuvą ,,,,sėkmės važiuoti savo transportu , pats ir atsakysi už save ,,,,

idomu

idomu portretas
man tai idomu ar tuos autobusu vairuotojus kas nors su keliu eismo taisyklemis supazindina??? Jie vazineja miesto gatvemis visikai nepaisdami zenklu, kaip koks spec transportas su švytureliais.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių