Ne visi koalicijos bendražygiai nusisuko nuo R.Mikaičio

„Ne, nepasirašėme. O kodėl mes turėtume?“ – klausimu į klausimą, ar palaiko interpeliaciją merui, atsakė valdančiajai koalicijai priklausančių jaunalietuvių lyderis, vicemeras Stanislovas Buškevičius.

Jis pripažino, kad šiuo metu gali garantuoti tik už save, tačiau viliasi, kad oponentams nepavyks išversti R.Mikaičio iš mero kėdės. „Tikiu, kad viskas bus taip, kaip yra“, – prasitarė S.Buškevičius. Kai per naktį sugriuvo konservatorių suformuota valdančioji koalicija, S.Buškevičiaus vadovaujama jaunalietuvių frakcija nusprendė palaikyti R.Mikaičio kandidatūrą į merus ir įsilieti į naują valdančiąją daugumą.

Iš pat pradžių pareiškę, kad neprisideda prie koalicijos griovimo, darbiečiai nusiteikę nuomonės nekeisti. „Ir neketiname keisti. Mes dalyvavome suburiant šitą koaliciją ir nematome priežasčių, kodėl ją reikėtų griauti. Jeigu tik dėl to, kad A.Kupčinskas taptų meru, tai per silpnas argumentas“, – atkirto darbiečių frakcijos seniūnas Gintaras Jonas Furmanavičius. Jis prasitarė jau sulaukęs A.Kupčinsko pastabos, kad darbiečiai konservatoriams į partnerius netinka.

Savęs politiku nelaikantis „Vieningo Kauno“ lyderis Visvaldas Matijošaitis prisipažino nesuprantantis tokių politikų intrigų ir net nesulaukęs jokių siūlymų remti interpeliaciją.

„Aš matau problemų socialdemokratų viduje. Gaila, kad šou žmonės išneša tas problemas į viešumą ir užuot dirbę, daro šou“, – savo nuomonę dėstė V.Matijošaitis. Jis tikino nepalaikęs „Kauno vandenų“ direktoriaus atleidimo, Kauno klinikinės ligoninės direktoriaus kabineto durų laužymo, tad nepritariantis ir siūlymui atleisti iš pareigų R.Mikaitį.


Šiame straipsnyje: Mikaitiskoalicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Oooooooooooooo

Oooooooooooooo portretas
net lengviau pasidarė, kad šitie neatsiskiria nuo Mikaičio. Tegul jie ten ir gyvena visi

Buskei

Buskei portretas
Gerk burokeliu sultis ir buk opozicijoje. Pardavei normalia koalicija, tai dabar galesi rukyti.

tikriausiai

tikriausiai portretas
niekas parsidavėliams ir nesiūlė
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių