Naujuosius metus sveikuoliai pradėjo pliuškendamiesi Nemune

Sveikos gyvensenos šalininkai, džiaugdamiesi, kad Seimas 2013 metus paskelbė Sveikatingumo metais, sausio 1-ąją šį sprendimą pasveikino maudynėmis Nemune. 

Panemunės paplūdimyje 15 val. (tokiu laiku sausio 1-ąją daugelyje pasaulio šalių „ruoniai“ lenda į vandenį) susirinko šešiolika Kauno jungtinio sveikatos klubo, Aukštosios Panemunės bendruomenės ir Žolinčių akademijos atstovų.  Stebindami drąsa vandens paukščius, miesto sveikuoliai nėrė į šaltus Nemuno vandenis, pradėdami naują maudynių sezoną ir kviesdami daugiau kauniečių į savo gretas.

2013-iuosius Seimas paskelbė sveikatingumo metais atsižvelgiant į Pasaulinės sveikatos organizacijos ir Europos Sąjungos raginimą „kovoti su lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis, akcentuojant visuomenės sveikos gyvensenos skatinimą, sveikatos išsaugojimą ir stiprinimą kaip vieną iš valstybės prioritetų“.


Šiame straipsnyje: sveikuoliaimaudynėsnemunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

info Lietuvos žemė

info Lietuvos žemė      portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt

JO

JO portretas
Jeigu neparduosi užsieniečiams, tai papigiai supirks savi kurkuliai, kurie vėliau perparduos ir uždirbs.

Vyrai

Vyrai  portretas
tikrai nušalo kiaušus ir jų laukia vėžys neišvengiamai .Štai tau ir sveikuoliai!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių