Naujovė Kaune: elektroniniai parkavimo leidimai – neišėjus iš namų

  • Teksto dydis:

Kauno stovėjimo sistemą administruojanti įstaiga „Automobilių stovėjimo aikštelės“ miestiečiams pateikė naujovę. Nuo šiol elektroninius stovėjimo leidimus gyventojai galės įsigyti neišeidami iš namų.

Taupant miestiečių laiką, buvo supaprastinta leidimų išdavimo tvarka. Nuo šiol elektroninius stovėjimo leidimus galima įsigyti internetinėje svetainėje parkavimaskaune.lt.

Elektroninio leidimo išdavimas – informacijos apie transporto priemonę ir leidimo galiojimo trukmės įvedimas į duomenų bazę, kurioje, pastebėjus transporto priemonę,  yra tikrinama, ar ji turi teisę stovėti toje vietoje.

Kaip tą padaryti?

1. Užsiregistruokite tinklapio parkavimaskaunas.lt viršuje dešinėje pusėje paspausdami piktogramą „Registruotis“.

2. Prisijunkite prie „Vartotojo zonos“ tinklapio viršuje dešinėje pusėje spausdami piktogramą „Prisijungti“.

3. „Vartotojo zonoje“ pasirinkite „Automobilio registracija“ ir registruokite automobilį. 

4. „Vartotojo zonoje“ pasirinkite „Prašymo pateikimas“ ir užpildykite prašymą leidimui gauti.

5. Patvirtinus jūsų prašymą gausite el. laišką dėl apmokėjimo už leidimą (elektromobilio leidimas nemokamas).

6. Elektroninis leidimas yra aktyvuojamas po gauto apmokėjimo, o rinkliavos mokėtojas apie tai yra informuojamas el. paštu. Galiojančius leidimus visada galima pasitikrinti „Vartotojo zonoje“ skiltyje „Aktyvūs leidimai“.

Internetinėje svetainėje išduodami tik elektroniniai leidimai. Pageidaujant gauti popierinį leidimą (su vienu ar dviem valstybiniais numeriais) reikia atvykti į įstaigos biurą, esantį Puodžių g. 24-1, Kaune.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Unipark yra gerai

Unipark yra gerai portretas
Unipark parkavimo programele yra labai patogi. Moki uz tiek kiek prastovejei minutes tikslumu, nuraso nuo saskaitos. Nereikia moketi i prieky. O cia.. vis kad zmogui butu blogiau.

man svarbiau

man svarbiau portretas
kad as neišejes iš namų isrinkciau Kauno miesto valdzia.

Kažkokios žalios pievos

Kažkokios žalios pievos portretas
O tai kaip man duos tą leidimą jei aš stoviu tai čia, tai čia. Tai vienos spalvos zonoj, tai kitos, tai Kęstučio, tai Gedimino, tai prie pilies. Kas čia iš vis sugalvojo tą mokėjimą, linkiu jam bešikant taip ir likt visam likusiam gyvenimui. Tuoj pro duris išeit leidimo reikės.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių