Naująją „Elektromarkt“ parduotuvę užplūdo kauniečiai

  • Teksto dydis:

Vakar Kaune buvo atidaryta nauja buitinės technikos ir kompiuterinės technikos parduotuvių tinklo „Elektromarkt“ parduotuvė. Naujoji parduotuvė jau pirmąją dieną sulaukė klientų antplūdžio. Pirmiesiems klientams buvo paruošti išskirtiniai pasiūlymai, didžiulės nuolaidos ir susitikimai su krepšininkais Edgaru Ulanovu ir Mariumi Grigoniu.

Parduotuvių tinklas „Elektromarkt“ tęsia savo plėtrą ir šeštadienį atidarė antrąją ir didžiausią savo tinklo parduotuvę Kaune. „Elektromarkt“ komercijos vadovas Vitalijus Terasevičius džiaugiasi, jog ši parduotuvė sustiprins tinklo pozicijas.

Naujoji parduotuvė Veiverių g. įrengta per trumpą laiką – per tris mėnesius su tikslu parduotuvę įrengti iki rugsėjo pradžios. Parduotuvės plotas – daugiau nei 2200 kv.m., tai viena didžiausių parduotuvių Lietuvoje ir didžiausia Kaune.

Vakar nuo pat ryto parduotuvė laukė pirmųjų pirkėjų su ypatingais pasiūlymais – tik pirmąją parduotuvės atidarymo dieną prekėms buvo taikomos nuolaidos net iki 50 proc. Taip pat lankytojų laukė maloni staigmena – parduotuvėje jie galėjo susitikti ir pabendrauti su jaunaisiais Lietuvos rinktinės krepšininkais – kauniečiais E. Ulanovu ir M. Grigoniu.

Didžioji dalis pirmųjų parduotuvės lankytojų gavo dovanų – krepšinio rinktinės marškinėlius – tokius pat, su kokiais treniruojasi Lietuvos krepšinio rinktinė. Kitą savaitę būtent šioje parduotuvėje Kaune bus eksponuojami Lietuvos rinktinės iškovoti trofėjai.

„Džiaugiamės naujosios parduotuvės atidarymu ir tikimės, jog parduotuvė bus svarbi ir reikalinga kauniečiams. Prieš pradėdami šios parduotuvės įrengimą, atlikome išsamią vietos gyventojų apklausą ir pagal vartotojų įžvalgas parinkome lokaciją, tad manome, kad naujoji moderni parduotuvė atitiks Kauno gyventojų poreikius“, – teigia V. Tarasevičius.

Kaune iki šiol buvo tik viena tinklo parduotuvė, Vilniuje šiuo metu yra trys, o visą „Elektromarkt“ tinklą šiuo metu sudaro 14 parduotuvių devyniuose Lietuvos miestuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Menu

Menu portretas
Prie sovuetų Philips iš vis nebuvo

Anonimas

Anonimas portretas
o sako kad neturi pinigų jei pinigų neturi tai ir į parduotuvę neini vadinasi turi pinigų tik dejuoja jau taip pripratom

2kart2

2kart2 portretas
tai, kokiais "stebuklais" jie ten prekiaus? 50%...tai gal "dykai"? Tada apsimoka nulekt i ta Aleksota...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių