Nauja „Lidl“ parduotuvė Kaune – jau kitą savaitę

  • Teksto dydis:

Kitą savaitę Kaune duris atvers dar viena „Lidl“ parduotuvė. Jos pirkėjai turėtų ieškoti Savanorių pr. 315.

Parduotuvė apsipirkti pakvies kitą savaitę, vasario 23-iąją, 8 val. Tai bus jau 25-oji tinklo parduotuvė Lietuvoje.

Naujoji „Lidl“ prekybos vieta Kaune – ketvirtoji. Pirmieji svečiai tradiciškai bus vaišinami Berlyno spurgomis su džemu bei karštais gėrimais ir galės rinktis iš atidarymui skirtų pasiūlymų. 

„Lidl“ asortimentą sudaro apie 1 600 kasdienių prekių. Šio tinklo parduotuvių darbo laikas – kasdien 8–22 val.

Neseniai bendrovės atlikta kainų analizė parodė, kad šiuo metu net 50 proc. nuolatinio „Lidl“ parduotuvių asortimento, kurį sudaro maisto produktai, buitinė chemija, kosmetika ir buities reikmenys, t. y. kas antros prekės kaina yra žemesnė nei 1 euras.

Į „Lidl“ turgelį kasdien pristatomos šviežios prekės, gautos iš patikimų Lietuvos bei užsienio augintojų ir įveikusios nuodugnią kontrolę bendrovės logistikos centre Kauno rajone. Parduotuvėje vaisius bei daržoves kas valandą rūpestingai apžiūri ir perrenka atsakingas konkrečios pamainos darbuotojas. Turgelio asortimentas priklauso nuo sezono, o šiemet čia pasirodė ir sertifikuotuose ekologiniuose ūkiuose užauginti vaisiai bei daržovės, žymimi „Biotrend“ ženklu, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Šiuo metu devynios „Lidl“ parduotuvės veikia Vilniuje, trys – Kaune, dvi – Klaipėdoje, po vieną – Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje ir Panevėžyje.


Šiame straipsnyje: Lidlprekybos tinklai

NAUJAUSI KOMENTARAI

cioce

cioce portretas
ar grys meras is atostogu, nes vasario 16---????????/

asaba

asaba portretas
na jus tikrai esat kvaili,neuzaugos,lekit lekit i ta susikta LENKIJA,pirkit ten pigiau, o nei kuro,nei nuovargio,laiko masinos amortizacijos neskaiciuodami,ta pati suda kaip LIDEJ perkat svarbu is svetur... Man gera ta lide einu daznai ir nesiskundziu,o jei jums bloga,tai pirkit firminese pardoskese rubus,maista ir nestenekit,jei nemokat pasirinkt maisto prekiu,prastos gaspadines ir gaspadoriai esat... tai jau jusu bedos...

isitikinom

isitikinom portretas
Lidl,pazodziui yra:Lenkijos imoniu Didmena Lietuvai....l.daug GRAZIAI perpakuotos lenku prekiu......
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių