Nauja Kauno valdžios svajonė – slidinėjimo trasa

  • Teksto dydis:

Kitą žiemą kauniečiai galės mėgautis slidinėjimo teikiamais malonumais neišvažiuodami iš savo miesto. Sprendimą dėl slidinėjimo trasos įrengimo priėmę Kauno miesto vadovai ieško tinkamiausios vietos tokiam objektui.

„Kaune norime įrengti pačią geriausią Lietuvos slidinėjimo trasą. Pirminiame etape ieškodami tinkamos vietos, norėtume paprašyti kauniečių pagalbos“, – teigė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Kauniečiai kviečiami teikti pasiūlymus, kurioje Kauno miesto ar rajono vietoje galėtų būti įrengta slidinėjimo trasa. Tai jie gali padaryti užsukę į tinklapį slides.kaunas.lt arba pasiūlymą siųsdami elektroniniu paštu slides@kaunas.lt

Kalnas arba didelis šlaitas, kuriame būtų galima įrengti slidinėjimo trasą, turėtų būti pakankamai ilgas ir lygus. Nors pirmenybė bus teikiama Kauno miesto teritorijoje esančioms vietoms, bus svarstomi ir Kauno rajone, bet netoli nuo miesto, esantys variantai.

Slidinėjimo trasoje planuojama įrengti šiuolaikiškus keltuvus, apšvietimą, veiks dirbtinio sniego mašinos, greta – slidžių ir kitos įrangos nuomos punktai.

Miesto savivaldybė skelbia, kad slidinėjimo trasą planuojama įrengti iki kitos žiemos pradžios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Romainiu kalnas prie Regitros ☺

Romualdas

Romualdas portretas
Po karo panemunėje buvo kaip ir tokia tradicija,kai iškrenta sniegas eidavome žiūrėti ar jau paklota slidžių trasa.Nepamenu pirmo sportininko,kuris klodavo trasa,bet kai ajo neliko,tai tą darbą tęsė fizinės kultūros mokytojai VIETRINAS ir VIETRINIENĖ.Jie gyveno Klevų gatvėje ir paprastai vaikai pamatydavo,kai su slidėmis eidavo į panemunės šilą.Būdavo paklojamos dvi trasos viena sunkesne,su aukštesniu trampynu,kita lengvesnė.Taip ir pramogaudavome,kol snego būdavo,o slides galima buvo pas kariškius išsimainyti į bonką,ką tėvai ir darydavo.Labai linkėčiau dabartiniams vaikams pakloti VIETRINŲ VARDO trasas paįvairinant Jų kompiuterinį gyvenimą.

Buvau

Buvau portretas
Smertes kalnas Kleboniskio miske
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių