Naudinga informacija kauniečiams ir miesto svečiams – viename centre

  • Teksto dydis:

Iki didžiojo titulo – Kauno tapimo Europos kultūros sostine – likus mažiau nei savaitei, dar viena geroji naujiena kauniečiams ir miesto svečiams.

„Kaunas 2022“ kontoroje (Laisvės al. 36) bus galima ne tik sužinoti  apie Kultūros sostinės renginių programą, bet ir gauti aktualiausią Kauno miesto turistinę informaciją. Uždarius turizmo informacijos centrą Kauno rotušėje (Rotušės a. 15), „Kaunas IN“ turizmo informacijos specialistai lankytojus pasitiks atsinaujinusiame bendrame „Kaunas IN“ ir „Kaunas 2022“ informacijos centre.

Atsinaujinusiame informacijos centre miestiečiai ir Kauno svečiai, kaip ir anksčiau, galės gauti jiems aktualios turistinės informacijos ir patarimų individualius poreikius atitinkančiai viešnagei Kaune, užsisakyti apžvalginių ar individualizuotų ekskursijų lietuvių ir užsienio kalbomis, pasiimti nemokamų miesto žemėlapių bei teminių „It‘s Kaunastic“ serijos maršrutų, panorus mieste keliauti savarankiškai, ar įsigyti stilingų miesto suvenyrų.

„2022-ieji – išties ypatingi miestai ne tik Kaunui, bet ir visai Lietuvai. Neabejojame, kad mieste vyksiantys kultūriniai ir meniniai renginiai per metus pritrauks gausų būrį svečių iš Lietuvos ir užsienio. Tam, kad keliautojų ir miestiečių patirtys būtų kuo malonesnės, kad visus atsakymus į klausimus lankytojai gautų vienoje vietoje, nuspręsta „Kaunas 2022“ ir Kauno miesto turistinę informaciją teikti vienoje vietoje“, – teigė „Kaunas IN“ turizmo skyriaus vadovė Inga Pažereckaitė-Kalėdienė.

Įgyvendinus pakeitimus, darbo laikas išliko nepakitęs: turizmo informacijos centras lankytojus priims kaip įprastai – pirmadienį–penktadienį nuo 9 iki 18 val., šeštadienį – nuo 10 iki 16 val., o sekmadienį – nuo 10 iki 15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių