N. Venckienės sūnus išbrauktas iš Garliavos mokyklos sąrašų

Neringa Venckienė su savimi iš Lietuvos išsivežė ir keturiolikmetį sūnų, kuris pirmadienį buvo išbrauktas iš Garliavos mokyklos moksleivių sąrašų. Tokį prašymą direktoriui pateikė vaiko tėvas Aidas Venckus, skelbia „Lietuvos ryto“ televizija.

Prašyme nurodyta, kad sūnus išvyko gyventi į užsienį. Venckų sūnus Garliavoje turėjo baigti septintą klasę, tačiau nuo balandžio 9 d. čia nepasirodė.

„Nieko daug neaiškino – atnešė raštą, paprašė išbraukti iš sąrašų, nes jis išvyko gyventi su mama į užsienį. Dabar parašiau įsakymą, ir viskas. Mes dokumentus išdavėm tokius, kokie priklauso išvykstančiam mokiniui“, – sakė Garliavos Jonučių mokyklos direktorius Aloyzas Pakolkis.

„Lietuvos ryto“ televizijos duomenimis, teisinės neliečiamybės netekusi Seimo narė N. Venckienė prieglobstį rado Čikagoje. Tačiau N. Venckienės vyras A. Venckus šio gando portalui kaunodiena.lt nepatvirtino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Truksta zodziu

 Truksta zodziu  portretas
Tai negi siai aferistei vis dar mokes ir seimunes atlyginima ??? Kaip cia iseina - ir sutuoktinis( gal jau tik buves) budamas advokatu yra be jokiu piliecio pareigu , leidzia sau mulkinti visus ? Na ir gimine . Apsireiske pasauliui zmogzudysciu organizavimu , tiesos slepimu, avantiuromis ,valstybiniu pareigu nevykdymu ir anarchijos kelimu,,vaiko pasisavinimu isniekinimo tikslais.. .ir nieko su tokiais negalima padaryti ?

va

va  portretas
va kaip greitai...O kiek vaiku isvaziave is Lietuvos vagiliauja Europoj ir -nieko...

aš portretas
Va,šaunuolis p.Venckus.Dabar kryževičius su vaicekauskiene,liko musę kandę,nes vaikas išvyko su mama.Dabar jau kryževičius nebegalės sakyti,kad buvo ištraukta iš konteksto,kaip vakar sakė laidoje,atsieit jis taip nesakęs.GĖDA tokiai teisėsaugai,gal užbaigs persekioti šią šeimą.Stiprybės ir sveikatos Kedžių ir Venckų šeimoms.
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių