Moterų sveikatos draugijai – šypsenos ir gėlės

  • Teksto dydis:

„Tegul šypsenos niekada neišnyksta iš jūsų veidų“, – sveikindamas su Tarptautine moterų solidarumo diena linkėjo KTU docentas Gintautas Labanauskas.

Kauno apskrities moterų sveikatos draugija „Alma“, įkurta 1997 m., vienijanti apie šimtą narių, ir G. Labanausko labdaros ir paramos fondas bendrauja nebe pirmus metus. Todėl ir šiandien fondo bendruomenės nariai sveikino moteris, įteikė joms gėles, o visi kartu vaišinosi saldumynais.

„Draugijos pirmininkė – nenuilstanti, didelė optimistė, visada su šypsena. Savo optimizmu ji užkrečianti visas draugijos nares“, – taip apie Reginą Malžinskienę atsiliepia G. Labanausko labdaros ir paramos fondo renginių koordinatorė Edita Vaitkūnienė. – Mes seniai bendraujame su šia organizacija, kartu švenčiame, dalyvaujame poezijos popietėse, o Gintautas dalyvauja ir „Pink Run su BENU“ – rožinio kaspino bėgimo maratonuose Kaune.“

Buvusi ilgametė Kauno m. tarybos narė Antanina Medviedevienė įsitikinusi, kad jei būtų daugiau tokių veiklių ir energingų žmonių kaip Regina, kuri sugeba suburti ir užkrėsti savo optimizmu bendraminčius, Kauno m. taryboje būtų galima daugiau nuveikti, kuriant geresnę aplinką socialiai jautriems miestiečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Puiki , visada su šypsena moteris , tikras pavyzdys.Sveikatos poniai Reginai .

Nikodemas

Nikodemas portretas
Jei ko imasi Labanauskas,tai jis padarys viską,kad įkoptų į valdžios olimpą!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių