Milikonių kalnas vėl kelia grėsmę vairuotojams (papildyta)

Portalą kaunodiena.lt pasiekė informacija, kad eismo sąlygos dėl slidaus kelio ant Milikonių kalno vėl tapo labai sudėtingos. Dėl šios priežasties vairuotojams derėtų būti ypač atsargiems ir pasirinkti aplinkinius kelius, pavyzdžiui, važiuoti pro Baltų prospektą ar Kėdainių g. kalną.

Kauniečiai jau iš ryto skundėsi, kad važiuojant nuo kalno buvo labai slidu. „Nuo kalno upeliu bėga vanduo ir jis iš karto užšąla, todėl pasidarė slidu“, – skundėsi Algirdas.

„Mūsų specialistai dar nebuvo nuvykę, bet reaguosim ir artimiausiu metu apžiūrėsim, kokia situacija ant Milikonių kalno. „Kauno švara“ tikrai stebi kalną“, – užtikrino Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Pasikartojo ta pati situacija, kaip ir praėjusią savaitę. Šalia kalno visas griovys prisipildė vandens, kuris dabar veržiasi per viršų į važiuojamąją kelio dalį, todėl darosi slidu. Šiuo metu darbininkai nukasinėja griovius, šalina ledą. Šiokia tokia problema vairuotojams yra, bet iki vakaro planuojame viską sutvarkyti. Nenorėtume, kad situacija pablogėtų, ypač prieš šventes“, – sakė Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas Kęstutis Barzda.

Milikonių kalnas buvo virtęs čiuožykla ir praėjusią savaitę. Kaip jau rašė portalas kaunodiena.lt, naktį užšalus šuliniui, kuris surenka Linkuvos gatvės pradžioje vandenį,  – vanduo ėmė veržtis per viršų ir bėgti skersai gatvę, kuri netrukus tapo labai slidi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Vakar nakti apie 2 val teko leistis nuo milikoniu kalno tai jau buvo ciuozykla ten , taip kad reaguoja "labai greitai"

Gedas

Gedas portretas
Nezinau kas jiems ten slidu? Tai nelekit kaip akis isdeges ant as tuoniasdesimt, ir padangas padorias nusipirkit. Vaziuoju kelis kart per diena as tuo keliu, ir niekas ten neslidu.

to gediminas

to gediminas portretas
Ar tu ne tas pats kuris prieš kiekvienus rinkimus keičia partiją?kai pats slidus tai slidžiau nebūna.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių